İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne zaman "verified " olurum ?

B

By-e

Misafir
Paypal'a kredi kartından ödeme yaptım 1 hafta oldu ama halen daha
Status: Turkish - Unverified görünüyorum. Daha önceden ödeme yapan arkadaşlar varmı ne kadar beklediniz ?

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kredi karti ekstrende bir kod yazacak..o kodu paypal'a girdigin zaman verified olur..ayrica verdigin 1,95$ paypal hesabina aktarilir..

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
genellikle kredi kartlarinin guncel donem islemlerini atmlerden ogrenebilirsin weya web sitelerinden ortalama 4 iş gununde atm den weya online banka dan bak orda gorursun...

edit: bu bahsettigim sey pin kodunu ogrenmek icin yapman gerekenler.anlamsız bi msj oldu editleyip acikliim dedim

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verified olman icin 4 basamaklı pin yazman lazim. o pin de ekstre yazar ben de onun yerine atm veya online bankadan bak dedim 1 ay beklemene gerek yok dedim. ben 4 gunde verified oldum dedigim seyi yaparak...

anlatim kotu olmus o yuzden haklısın kusura bakma

S

Skeleton

Misafir
ya bir de Yapı Kredi WorldCard'ın sanal kartını paypal tanımadı. Normal mi?

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben yapikredinin normal kredi kartini denedim oldu ama web kartını kabul etmedi....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5