Spam yada c/p yapmadan insanların yararalanacağı içerikler sunuyoruz ve her gün 5000 civarı farklı ziyaretçi geliyor sitemize google dan, benim derdim hürriyetle yada mynetle pastadan aynı dilimi almak değil, kapasitem ölçüsünde bu pastadan pay alarak ilerleyebilmek. Amam bunu bile becerbilmiş değilim...
Xman, sitenin farkındayım ama kaliteli olmak, kullanıcı dostu olmak, özenli olmak falan bunlardan ibaret değil. Örneğin ben senin sitene girdiğimde neler görüyorum ve görmüyorum, çok kısa birkaç şey söyleyeceğim detaylı inceleme bile yapmadan:
15 Google üyesi.
Birbirinden farklı alt alta yazı resimleri, bağlantıalrı ve spotlar.
Yemek Tarifleri bölümünde hiçbir kategorizasyon yok.
Kalori cetveli bölümü kullanışsız ve kaldı ki yanlış bilgiler var, tüm insanların günlük kalori ihtiyacını kim kesin olarak ölçebilmeyi başarmış ki?
Ayrıca tasarım da kesinlikle pek iyi değil, daha iyi olabilirdi. Arkaplan rengi, yazı başlıklarının rengi ve yazı karakteri falan, bunlar küçük ama önemli detaylar.
Kategoriler ise "künye iletişim" ve "gizlilik" gibi bölümlerle aynı sırada listeleniyor. Çok gereksiz ve üstelik okuyucu kategori mi seçecek sizin künye bilgilerinize mi ulaşacak? Merak edersem sitenin üstüne altına falan bakar bulurum zaten.
Uzatılabilir ama kısaca bunlar bence birer eksi.