İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Vbullettin biri anlatabilir mi?

Sezer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
En fazla Fonksiyonu olan ve en basit Kullanimi olan Php Forum Scriptidir:)

anaxagoras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
myBB gibi sistemlerin kurulum amacı vB gibi ücretli sistemlere yakın sistemleri ücretsiz sunmaktı ama bi ara myBB ye geçeyim dedim Allahtan daha yolun başında saçmaladılarki bulaşmadım.. sistem ücretsiz ama biraz güzel bir eklenti yazdılarmı ücretli sunuyorlar. kardeşim madem yazılım ücretsiz ki ücretsiz olduğu için insanlar seçiyor bu eklendi ücretleri nedir.. SMF biraz yüklendinmi sağı solu yamuluyor. hiç tavsiye etmem..
vB adam para alıyor ama inanın helal olsun son kuruşuna kadar.. yüklen yüklenebildiğin kadar tık demiyor.. tickets atıyorsun anında cevap. her türlü sistemi çok kolay entegre edebiliyorsun. seo muhteşem.. ben 2004 den bu zamana kadar hep vB kullandım bu saatten sonrada kullanacağım tek sistem ara ara yeni domainlerim için SMf ve myBB denedim ama yanlışlarını gördüm ve çabuk çekildim şükür..
vB diyorum başkada bişey demiyorum.
Şık+destek süper+ sağlam+seo mükemmel ... vB ye ödenen ücretin son kuruşu yazanlara helaldir..

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Eskiden vBulletin Destek Forumu Kurucusu ve bir çok destek sitesinde yönetici olduğumdan ve bütün forum sistemlerini senelerde inceleme ve kullanmış olmamdan kaynaklı olarak şuanları diyebilirim ki; en iyi php forum sistemi vBulletin.
Kolay ve kullanışlı olması, Yüksek derecede kullanıcı odaklı, Gelişmiş ve çok yönlü eklenti olanağı ve özellikle vBSEO ve...

leqolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eskiden Lisanssız Vb kullanmıştım Eklentileri Temaları Filan Hoş Ama Mybb'nin Kullanımı Bana Daha Basit Geldi Ve Mybb'ye Geçtim Şuana Kadar Hiçbir Sorunlada Karşılaşmadım. Şuan Hizmet Verdiğim Çoğu Siteyede Mybb Kurdum..

Gorikezella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
MyBB konusunda katılmıyorum, 210K da arkadaşımın sitesi var ve seo ile müthiş bi seviyede şu an grafik konusunda en az vb kadar editlenebilir. 30K görüyor. VB ye para vermem diyenlere en iyi yol.

Siteyi merak edenler pm atabilir. VB den neyi eksik söyleyebilir...

Öm alabilir mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.