İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Yabancı Reklam Çıkıyor

H

hedefturan

Misafir
sitemde yabancı reklamlar çıkıyor ama işin ilginç yanı, ana sayfada aya ilk kim bastı reklamları çıkıyor forumda ingilizce reklamlar çıkıyor bunun nedeni ne sunucum yurtiçi kendime ait sunucu, ingilizce içerikte yok?..

Bilgi verirseniz sevinirim...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Bende Çok araştırdım bunu. Aynı sorunları yaşadım.
reklam çıkmıyordu çok popüler olan kelimelerde. tablo içindeydi reklamlar. tabloyu kaldırdım. yanyana ikitane 250 lik reklam çıkıyor şimdi.

ingilizce reklam çıkmasının sebebi chat kelimesinden olabilir. Büyük ihtimalle chat kelimesi sitende var.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hedefturan' Alıntı:
sitemde yabancı reklamlar çıkıyor ama işin ilginç yanı, ana sayfada aya ilk kim bastı reklamları çıkıyor forumda ingilizce reklamlar çıkıyor bunun nedeni ne sunucum yurtiçi kendime ait sunucu, ingilizce içerikte yok?..

Bilgi verirseniz sevinirim...

Size özel bir cevap verilmeyip genel bilgilerle yetinecekseniz forumda konu ile ilgili arama yapabilirsiniz.

özel bir cevap istiyorsanız bence site adresinizi de yazın. (yazmak istemiyorsanız özel mesaj)

saygılar

H

hedefturan

Misafir
forumda birisi chat yazdı diye yabancı reklam mı çıkacak çok saçma ya

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5