İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden yok ?

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internet almış başını gidiyor ama bişey dikkatimi çekiyor ?

Bir internet tv kanalı neden yok ?
Yada webmaster'lara yönelik bir dergi (pc donanımdan bahsetmiyorum)

Sizce bunlar geri kalmış şeyler değil mi ? Ya da varda ben mi bilmiyorum ?

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
Pc dergileri bu işe de ağırlık verdiğinden dolayı ayrıca bir dergi çıkartmayı uygun görmüyorlar sanırım.
Varsa bende bilmiyorum :)

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Internet Tv için IPTV VDSL2'yi bekliyor.
Doğan grubu da IPTV çıkarmayı düşünüyor, onun içinde daha hızlı bir internet erişimi gerekiyor yani VDSL2.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki sizce bunların çok çok önceden yapılması gerekmiyormuydu ?

Türkiye'nin hali malum.
Daha düne kadar dial-up ile internete bağlanıyorduk. :)
Telekom satılırsa teknolojisi gelişir diye düşünmüştük ama alanlarda bizimkiler gibi düşünüyor olmalı ki altyapı adına yapılan hiç bir şey yok.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ben dergi çıkarmayı düşündüm...halada düşünmüyo değilim. ancak piyasada sıkı rakipler var. bir dergi maliyeti basit değil ne yazıkki.
isim tescilinden tutunda çalıştıracağınız elemanlara kadar orta ölçek hesap yaparsanız size aylık olarak yaklaşık 15-20bin ytl arası bir masraf çıkarıyor. ilk kurulum aşaması ve ilk 2 ölü sayıyı hesaplarsanız 30-40bin ytl ilk başta harcamanız gereken tutar.

internet tv konusunda ise tabiki biraz düşününce cevabı açıkça belli aslında. hızımız internet tv için yeterli seviyede değil. bu sadece bizim açımızdan böyle. birde yayın yapan sunucuyu hesaba katarsak gelir beklenmesi çok aptalca olacaktır.
Ayrıca zaten hali hazırda eve kadar gelen bir yayının internet aracılığıyla verilmesi ise bana tutarsızlık geliyor. Daha canlı ve daha renkli görüntüler için 100hz tv ya da plazma tercihleri yaparken tüm bunları bertaraf ederek 388x bilmem ne ölçülerde mono bir sese sahip netten program seyretmek bana hoş gelmezdi açıkçası. SAnırım bunları düşünürek bir şekilde adım atılmıyordur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.