ben dergi çıkarmayı düşündüm...halada düşünmüyo değilim. ancak piyasada sıkı rakipler var. bir dergi maliyeti basit değil ne yazıkki.
isim tescilinden tutunda çalıştıracağınız elemanlara kadar orta ölçek hesap yaparsanız size aylık olarak yaklaşık 15-20bin ytl arası bir masraf çıkarıyor. ilk kurulum aşaması ve ilk 2 ölü sayıyı hesaplarsanız 30-40bin ytl ilk başta harcamanız gereken tutar.
internet tv konusunda ise tabiki biraz düşününce cevabı açıkça belli aslında. hızımız internet tv için yeterli seviyede değil. bu sadece bizim açımızdan böyle. birde yayın yapan sunucuyu hesaba katarsak gelir beklenmesi çok aptalca olacaktır.
Ayrıca zaten hali hazırda eve kadar gelen bir yayının internet aracılığıyla verilmesi ise bana tutarsızlık geliyor. Daha canlı ve daha renkli görüntüler için 100hz tv ya da plazma tercihleri yaparken tüm bunları bertaraf ederek 388x bilmem ne ölçülerde mono bir sese sahip netten program seyretmek bana hoş gelmezdi açıkçası. SAnırım bunları düşünürek bir şekilde adım atılmıyordur.