İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nedensiz 503 Hatası

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitelerimden bir tanesi, PHP 4'ten 5'e geçtiğimden beri devamlı database hatası veriyor. Database devamlı hata veriyor ve repair etmem gerekiyor. Site bazen açılmıyor bile. Açıldığı zamanlarda ise, serverda hiçbir kısıtlama olmamasına karşın alttaki hatayı alıyorum:

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to
maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8b
mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at www.canliweb.com
Port 80

Bazen de Internal Server Error diye:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at www.canliweb.com Port 80

Site bir türlü düzelmiyor. Bazen repair ettikten sonra 1 gün çalışıyor, sonra tekrar gidiyor.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benzer bişey benim de başıma gelmişti. frontpage izni varsa iptal et düzelir demişlerdi ama onu da yapmama rağmen düzelmedi. hesabı tamamen silip yeniden açınca düzeltebilmiştim.
Aynı serverda sürekli benzer problemleri yaşamaya devam ettim. Server değiştirdikten sonra bir daha karşılaşmadım. Hala daha sorunun neden kaynaklandığını tam olarak bilmiyorum. Ama siz yine de frontpage'i deaktif ederek şansınızı bi deneyin. (frontpage ne alaka demeyin, ben de bilmiyorum)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.