nedir bu virüs

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar siteleriminden birisinde virüs var diyor google tarayıcı siliyorum sabahtan beri wp nin sitesinden orjinal dosya indiyorum pc de deepfreze var herşeyi kontrol ediyorum ancak kurunca yine virüs var diyor nasıl sileceğim bunu ben tüm dosyalar silinmiş durumda şuan..

0
Onaylı Üye
Üye
1- Başka bir bilgisayara geç,
2- FTP şifreni değiştir,
3- FTP deki dosyalar yenile(WP olduğunu söylemiştin)
4- Deneme yap

0
Onaylı Üye
Üye
valla en güvenilir bilgisayar benimki ftp şifresi değişmedim sadece şimdi hepsini bir değişeyim bakalım...

0
Onaylı Üye
Üye
Yeni nesil saldırganlar yazdıkları uygulamalarla bulaştıkları bilgisayarlardaki kayıtlı FTP şfirelerini ele geçirip belirli aralıklarla sitelerin indexlerini değiştirmekteler. Sizde benzer bir duruma mağruz kalıp kalmadığınızı FTP loglarınızı inceleyerek anlayabilirsiniz.

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar siteleriminden birisinde virüs var diyor google tarayıcı siliyorum sabahtan beri wp nin sitesinden orjinal dosya indiyorum pc de deepfreze var herşeyi kontrol ediyorum ancak kurunca yine virüs var diyor nasıl sileceğim bunu ben tüm dosyalar silinmiş durumda şuan..

kardeşim sendeki virüs muhtemelen bizim deyimimiz ile index virüsüdür..
Sen ne kadar silersen sil o bilgisayardan girdiğinde yine sitene virüs bulaşir Önce bilgisayarını temiizle

0
Onaylı Üye
Üye
kardeşim sendeki virüs muhtemelen bizim deyimimiz ile index virüsüdür..
Sen ne kadar silersen sil o bilgisayardan girdiğinde yine sitene virüs bulaşir Önce bilgisayarını temiizle

deep freeze var pc de msn hariç birşey yüklemeden deep freze yükledim virüs konusunu çok iyi bilirim ama yinede bulaşmış neyse sorun çözüldü şifreyi değişince anlamadığım şu aynı şifreyle 18 siteye girilirken neden saece birisi

0
Onaylı Üye
Üye
Hepsini değiş bence.. Diğer 18 siteylede uğraşma..

0
Onaylı Üye
Üye
sunucunda var virüs ;)

Geri