İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

nedstatbasic.net

Y

yaBgu

Misafir
merhabalar

Nedstatbasic.net in istatikleri hakkında bir kaç foruma baktım.
verdiği istatiklerin ÇOĞUL olduğunu söylüyorlar fakat bu bana inandırıcı gelmedi bilmiyorum belki yanılmış olabilirler eğer bu konuyu tam olarak bilen arkadaş varsa cevabını öğrenmek isterim.

saygılar

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya çok ilginç toplistlerden fazla fazla çok göösteriyor ancak dün toplisttende az gösterdi:)

Y

yaBgu

Misafir
:) evet ama toplistlerinki bana çok akıllıca gelmiyor sitede ne zaman girsem 10 kişi oluyor ortalama 10 kişi oluyor sitede günlük ziyaretçiyi 100 civarı gösteriyor.. webservis mesela...

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nedstatbasic.net de 5000 iken iyi.net tekil 1200 civarı cogul 20000.
ne tekil nede cogul ne oldugu belli değil

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam cogul değil.turk toplistleri tekil ve cogulları bakıyoruz.nettinki arasında ucurum var

O

onder

Misafir
dostum Nedstatbasic tam veriyor sayıyı, asıl yanlış sayan (yada sayamayan) Türk toplistleri, biz bir gün test ettik, siteye counter koyduk birde Nedstatbasic kodlarını, çıkan sayı aynıydı (çoğul olarak), arada sadece 2 fark vardı.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
dünkü istatistiklerim webservis: 290, zirve100:347, nedstatbasic:389..
3 sayaçta da hitler arasındaki fark hergün böyle seyretmektedir..
yoktur daha iyi bilecektir büyük toplistler tekil hitleri eksik sayarlar..
tekil hit bunlar..

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede tekil ama bi değişik tekil:)
tekilden çok çoğuldan az :p

TurkVista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yakese sana katılıyorum bende çok merak ettim nasıl olduğunu iyinet de 5000 civarı netstat'da 12000 falan. Çoğula bakınca dağlar kadar fark var sanırım onder'in dediği gibi sayamadıkları var Türk toplistlerin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.