Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba standart uyelikte kazanabilirmiyiz ref kiralasam 100tanesi20$ 100taneden 50si tik yapsa kurtarırmı 20 yatırdım kaç $ geri gelir ? bilgisi olan varsa lütfen yazsın:bira:
Benim hesabıma göre 1000 işçide 100 dolar kar ediyorsun aylık 4000 işçide 400 dolar tabiki 4000 işçi kiralayabilmen için emerald üye olman gerekir yani. 890 dolar ödemen gerekiyor yıllık ilk 3-4 ay kar etmiyorsun kalan aylarda kar ediyorsun.
çok kötü o zaman kazanamıycaz yani ben sanıyodum ki 400 tane kiralarım 200ü tıklar 120$ getirisi olur 80$ı reflere gider 40ı kar kalır diye düşündüm ama evdeki hesap nete uymadı be arkadaşım
Aynen öyle hocam para kazanmak istiyorsanız daha güzel yöntemler var hemde bir kuruş harcamadan ayda bir kaç bin dolar kazanabilirsiniz. İlgilienirseniz özelden size anlatıyim işi.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.