İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nerde bozdurcam _?

W

webkolik

Misafir
Eminim bir sürü konu açılmıştır ama forumlarda araştırdım bulamadım. Koçbanktaki
bayan 1,5 ay oyakbank 1 ay bunlar çok az komisyon alıyor. Ve bomba 200 ytl ile hsbc :). Benim bir google birde adbrite çekim var. Citibanka soramadım çünki çok uzakta :) Anca çek bozdurmaya gidersem gidebilirim.

Sorum şu : Şu ana kadar hangi banka ve şubesi adbrite ve google çeklerini en kısa ve az komisyonla bozdu ? Birde bankada en azından 6 aylık hesabın olcak diye bi şey söylediler. Bunda belirtirseniz sevinirim.

Herkese hayırlı harcamalar. :)

C

CicekCicek.Com

Misafir
6aylık hesabin olmasını HSBC istiyor. Diğer bankalarda öyle birşey yok.

herkes akbank diyor bende akbanka verecegim

W

webkolik

Misafir
CicekCicek.Com' Alıntı:
6aylık hesabin olmasını HSBC istiyor. Diğer bankalarda öyle birşey yok.

herkes akbank diyor bende akbanka verecegim

ama birde komisyon ve kaç günde bozuyorlar ? Çek citibankın onlar daha hızlı ve komisyon almadan aslında bozmaları lazım.

B

BEBEX

Misafir
Arkadaşım akbank maximum 29 günde çeki bozuyor ve sanırsam 20 $ alıyor olması lazım.. Bol harcamalar allah bizede nasip etsin :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
citibank almıyorki :p kendi banaksı oldugu halde müşterisi olmanı istiyor . akbank bu cekte 20$ kesmiş diger cekelrde kuruş alamdı bundan nedne 20$ aldı bilmem tabi buda sürekli alacagı analmına gelmiyor cünkü müşterisiyim belki ondandır.. 2 yıldır müşterisiyim..

B

BEBEX

Misafir
ahh Permission ahh birde türkçeyi güzel kullanıpta yazsan hiç imla hatasına bakmıyor musun ? :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya dostum aışkanlık hılzı yazıcam diye klavyeye bakmıyorum sonra basman gereken harfe önce basıyorum buda bozuyor işte tekte düzeltmekte kasıyor analyan analdı misalı bırakıyoruma am bazen editleyip düzenliyorum.

ya alışmışım sanki mesaj kacıyormuş gibi klavyeye bakamdan yazıp geciyorum.. yavaş yazmayı kendime huy edincem yok olmuyor sürekli editlemekten bıktım

yazdıgım hatalar

C

CicekCicek.Com

Misafir
bebex sende yazına baksan :) ikinizde editleyin :d

sonuçta 1yada 2defa 20$ ı hiç kasmadan bankaya verecegiz zaten 230kazanmıştım 24kuryeye 20bankaya 100babama bana ne kaldı :)

W

webkolik

Misafir
Permission' Alıntı:
citibank almıyorki :p kendi banaksı oldugu halde müşterisi olmanı istiyor . akbank bu cekte 20$ kesmiş diger cekelrde kuruş alamdı bundan nedne 20$ aldı bilmem tabi buda sürekli alacagı analmına gelmiyor cünkü müşterisiyim belki ondandır.. 2 yıldır müşterisiyim..

Evet müşterisiydim evime haciz gelince müşteri olmaktan çıkmıştım :D
Akbank illa müşteri mi olmanı istiyor ?

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşbankası 14 günde bozmuştu. Ama 1 ay bloke ediyor. 15 milyon da masraf almıştı. Bir konuş belki blokeyi kaldırırlarsa en iyisi orası.

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bloke derken nasıl yani?

Bir de Yapı Kredi hiç geçmedi yapıkrediden ne kadar alıyolar komisyon ve de ne kadarda bozduruyolar...

H

hknylmz

Misafir
Bi arkadaştan duyduğum kadarıyla adbrite çekini bankaya verir vermez parasını almış. Ama çekin karşılıksız çıkması halinde 2 mislimi bankaya borçlanıcakmış.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mantıkkklı aslında google çeklerinin karşılıksız çıkma ihtimali olmadığı için google çeklerinde rahatlıkla böyle birşey yapılabilir

G

Gencadam

Misafir
İstanbul dışındayım ve Garanti Bankası'ndan çek başına sadece 7 YTL masraf ile çeklerimi bozduruyorum. Adbrite, Adsense'den daha çabuk yattı hesabıma. Yaklaşık 15 gün sürüyor Adbiret'ın yatması. Google ise 21 gün sürüyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5