Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar bundan önce cekleri try istiyodum 2 günde bozuyorlardı kur düşük diye usa istedim eyvahhh 21 gün beklicem 100 dolar cık da masraf alıyorlar herkez mi böle yapıyor yani farklı bi yöntemi varmı bunun
komikhane bende yuh dedim ama işine gelirse diyo ulan işi düşmesin 1 insnın birine küfür etmek serbetmi deil sanırım ben bu bankaların ........................ anlayın işte
O masraf dediklerini ben size anlatayım. Alıyorlar işte sizden bizden 50 şer 100 er dolar sonra bir güzel de paranızı 1 ay evvelden alıyorlar. Sonra o verdiğiniz parayı bir güzel işletiyorlar. Oradan da kara geçiyorlar. Birde o 50 dolar 100 dolar masraflardan kesiyorlar. Onu da cebe atıyorlar. Alın size bankalar için müthiş bir cep doldurma yöntemi. Sadece kendinizi düşünmeyin. Çek bozma işlemleri içen 1000 lerce kişi gidiyor bankalara. İsteseler anında sorarlar ve onayını alırlar çekin. 10 dk lık iş. Bir tek telefona bakar. Ama gel gör ki işte sizi kazıklamak ve sizden bedava kara geçmek varken ne yazık ki hızlıca yöntem yapmaları biraz olanaksız!
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5