İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nerdesin bukadar.net?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bukadar.net biliyorsunuzdur buraya yazmamak için arkadaşlara 4 tane mail,1 tane mesaj,msnde yoklar zaten,3 telefon numarasınıda bir sürü kere aradım ama yanıt yok.Resellerdaki siteler 18 saattir kapalı.Kimseye bir açıklama yapamıyorum.

Şimdiye kadar sevdiğim bir firmaydı.Ama böyle hiç haber vermemek bu yanlış ben her zaman olaylara iyiniyetle yaklaştım.Bana deseler böyle bir kesinti olacak sebebi şu tamam derim.Ama böyle müşteriyi kale almıyor gibi hareketler yanlış.

Ayrıca kendi siteleri şuan ve dün bu 18 saat boyunca aktifti.Kendilerinden açıklama bekliyorum.

N

nudembilisim

Misafir
Bukadar.net biliyorsunuzdur buraya yazmamak için arkadaşlara 4 tane mail,1 tane mesaj,msnde yoklar zaten,3 telefon numarasınıda bir sürü kere aradım ama yanıt yok.Resellerdaki siteler 18 saattir kapalı.Kimseye bir açıklama yapamıyorum.

Şimdiye kadar sevdiğim bir firmaydı.Ama böyle hiç haber vermemek bu yanlış ben her zaman olaylara iyiniyetle yaklaştım.Bana deseler böyle bir kesinti olacak sebebi şu tamam derim.Ama böyle müşteriyi kale almıyor gibi hareketler yanlış.

Ayrıca kendi siteleri şuan ve dün bu 18 saat boyunca aktifti.Kendilerinden açıklama bekliyorum.Tabi oda foruma bakarlarsa...

Merhaba;
Bu firmayı size kim önerdi iyinet forumlarımı gelip buray yazıyorsunuz ucuz fiyata host alırken düşüncektiniz bunları.Forum.iyinet sürekli ucuz host satanları duyurmadı kendi düşen ağlamaz arkadaşım.

Saygılar.

N

NRT

Misafir
nudembilisim katılıyorum bizde host satıyoruz digerleri ile aranızdaki fark neden bu kadar diyorlar. Bende kalite diyorum.

İşte kalite burada belli oluyor. Onlar kapanıyor biz ise her zaman ayakta oluyoruz.

www.tasarimrehberi.com 3 yıldır ayaktayız. Hiç bir müşterimizde bizden şikayetci olmadı.

forumselcuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sitelerinde 7/24 destek diyorlarsa vermek zorundalar
Ama bu konu arkadaşımız içine yarayacak
mutlaka ilgilenecekler
susmadığın için +rep

N

nudembilisim

Misafir
Sitelerinde 7/24 destek diyorlarsa vermek zorundalar
Ama bu konu arkadaşımız içine yarayacak
mutlaka ilgilenecekler
susmadığın için +rep

Merhaba;
7/24 Demişse bu anlık destek verecek anlamına gelmez 24 saat içinde sorularınız cevaplanır anlamına gelir (bizde) ama başka yerde göz boyamak.

Saygılar.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba;
Bu firmayı size kim önerdi iyinet forumlarımı gelip buray yazıyorsunuz ucuz fiyata host alırken düşüncektiniz bunları.Forum.iyinet sürekli ucuz host satanları duyurmadı kendi düşen ağlamaz arkadaşım.

Saygılar.

Çok kötü bir uslubunuz var.Gereksiz yorumlarda bulunuyorsunuz.

Not:Şimdi görüştüm yetkilerle sunucuda bir arıza çıkmış.Yakında düzeltceklerini belirtiyorlar.Eğer sorunsuz şekilde düzelirse iyi olucak.Sanırım bazı arkadaşlarada iyi biri ders olur.Çünkü (pahalı fiyat=çok iyi hizmet) diye bir anlayış yoktur.

N

nudembilisim

Misafir
Merhaba;
Üslubum kötü değil siz öyle anladınız galiba.Dediklerim şeyler hosting dünyasında olan acı gercekler.600 siteli bir serverda barınırsan sorunda çıkar 30 sn de bir fatal error'da der mysql sorunuda olur.Kalite alırsın 200 kişilik serverda cillop girer.Bir laf vardır ne ekersen onu biçersin.Bukadar.net kötü demiyorum ama verilen fiyatlarla adamlar ancak bu kadar host sağlarlar ne yapsınlar başka.

Saygılarımla.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba;
Üslubum kötü değil siz öyle anladınız galiba.Dediklerim şeyler hosting dünyasında olan acı gercekler.600 siteli bir serverda barınırsan sorunda çıkar 30 sn de bir fatal error'da der mysql sorunuda olur.Kalite alırsın 200 kişilik serverda cillop girer.Bir laf vardır ne ekersen onu biçersin.Bukadar.net kötü demiyorum ama verilen fiyatlarla adamlar ancak bu kadar host sağlarlar ne yapsınlar başka.

Saygılarımla.

Ticarette farklı stratejiler vardır.Sürümden kazanmak gibi.Sanırım sizde bundan haberdarsınız.Düşünün neden en büyük bilgisayar parçası satanlar sizce en ucuza verenler?

Bana göre ticarette fiyat çok önemlidir.Fiyatı yüksek tutup kurtarmıyor demek bence biraz daha kolaya kaçmaktır.Farklı hesaplar yaparak daha fazla kar edebilirsiniz.

Bu arada kimseye ticaret dersi vermek haddime değil ben sadece nacizane görüşlerimi beyan ediyorum.Eğer haberim olmadan birilerinin moralini bozduysam affola.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Bana göre bir hosting firması başka bir hosting firması başlığı altında yazmamalı.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba;

Saygılarımla.

Yanlış bir bakış açısı..Bir sunucuda sorunsuz bir şekilde binden fazla site de barındırabilirsiniz.Önemli olan sitelerin özelliğidir.

200 kişilik serverda cillop gibi girer demişsiniz.Bu sunucuya 20-30 tane kaliteli forum koyarsanız bu sunucu da çöker.Ama diğer yandan normal şirket sitelerinin veya anlık fazla online ziyaretçisi olmayan sitelerin bulunduğu bir sunucuda 1000 tane bile hesap barındırabilirsiniz sorunsuzca.

Ayrıca sunucu ne kadar iyi olursa olsun optimizasyon da çok önemli.

Buyrun size canlı bir kanıt..

http://whois.domaintools.com/webabi.com

Reverse IP: 745 other sites hosted on this server.

745 adet web sitesi tek sunucuda barınıyor.Firma hepimizin bildiği WebAbi Internet Hizmetleri.Bugüne kadar bir tek şikayet duydunuz mu WebAbi'den?

Şahsen ben duymadım.Sitemizin AWBS lisansını da WebAbi'den aldık,dolayısıyla sitelerini çok sık ziyaret ediyorum bir yerde takıldığımda.Bugüne kadar bir kere bile açılmama veya yavaşlık olmadı.Ama sunucuda 750 civarı site var.

Ayrıca bir yerin vereceği hizmetle fiyatının paralel olması zorunluluğu da çok saçma.Ha kimi yerler vardır sırıtır ben hizmet vermem diye..Ama kimi yerler de vardır gerçekten çok düşük fiyata çok iyi veya iyi hizmet verirler.Bunun da en büyük örneği kebirhost.net

Yıllık 10 YTL'ye bile paketleri var.Bugüne kadar aşırı sunucu kaynağı kullanan siteleri barındırmaması dışında bir şikayet duymadım.

Fiyat/Hizmet kıyaslamasını yapmak için servis sağlayıcının bu işe yaptığı yatırımın maliyetini bilmek gerekir.Siz sunucuyu 300$'a alırsınız,ben 100$'a alırım,bir diğeri de belki 500$'a alır.

Unutmayın herkes sizinle aynı derecede masraf yapmıyor bu işe..

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim fikren söylemek istediklerimi Bilhost arkadaşımız ispatlarıyla ve geniş açıklamasıyla ortaya koymuş.Teşekkürler.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet eminim.Verdiğim adreste "DomainTools Exclusive" bölümünde görebilirsiniz bu rakamı.Hatta üyeliğiniz varsa tek tek hangi domainler olduğunu da görebilirsiniz.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
adı üstünde abi neyi tartışıyorsunuz? bu kadarmış demek ki :)

Burda tartışacağımız arkadaşım mağduriyeti olması yerine(neler yapabilir,nasıl bir yol izlemeli,...) bazı hostlar pardon hostcuklar ukala ukala yazılar yazarak reklam alanına çevirdiler iyinet webmaster forumlarını.Bu kadarda olmazki her mesajda reklam yapılır mı? Bi kere de güzel anlayışlı, bilgi veren, paylaşım içerikli,... mesajını görsek

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5