İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.net i

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pokerci.com un türkçe yayın yapmaması kötü birşey. ismi türkçe, yayını değil. Eğer imkanın varsa bu domaine türkçe vegas sitesi aç derim ama altyapı olayı bayağı zor.

Pokerci.com un senden bu domaini satın alacağını sanmıyorum.

Satayım desen, bende de güzel isimler var ama .net olmasından kaybediyor, satamıyorum.

e-Xtra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdilik hiç uğraşmadan yapabileceğin en iyi olay yine affliate. ben de araştırıyorum, bulursam birşeyler haber veririm.

B

baybars

Misafir
vegaslucky.biz

Arkadaşlar benimde bu tür bir sorunum var.. vegaslucky.biz i aldım yeni 20 günüdür sedo da .. 0,37 euro kazanmış.. onuda ben tıkladım... :D arama motorlarına 25 ytl ye kayıt ettirsem faydası olurmu? uzantısı biz ile biten domainler iş yaparmı? Yoksa unutayım mı bu domaini ?

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece ben 10 kere acıkladım bunu forumda , diğer arkadasların acıklamalarıyla toplandıgında bi 5 katı eder herhalde .
Lütfen forumun "arama" kutucugunu kullanalım. 1-2 satırda yazılcak bir şey değil vegas affiliate sistemleri ..
sadece kaave icin dokumanlar yazıldı kaave ilgili baslıkta.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.