İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.Net (web ve masaüstü) ve Classic Asp (.asp) isleriniz yapilir

ReakSiyon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Yaklaşık 8-9 yıldır yazılım sektörü içindeyim. Türkiye'nin en çok ciro eden e-ticaret sitelerinin bir kaçında yazılım geliştirme uzmanı olarak görev yaptım. (x.xxx islerde, bu firmalar referans gösterilir). Aynı zaman da dışarıdan 2 firmaya veritabanı ve yazılım danışmanlığı yapıyorum.

Uzun bir süredir freelance iş yapmıyordum. Kendi projelerim ile ilgileniyordum. Yaz dönemine kadar iş yüküm hafiflediği için, 3-4 ay boyunca freelance iş yapmak istiyorum.

Referans sıkıntım yok, hemen hemen her sektör için referans gösterebilirim.

Çalışma şeklim
Tasarımı çıkmamış hiç bir iş kabul etmiyorum. Tasarımdan kastım, görsel olanı değil, seyir şablonu user-case diagramları v.s. Kısaca projesi çıkmamış işler diyebilirim. Bunun sebebi ise, sürekli uzayan iş yaptırım düşünceleri. Proje çıkmadığı için sürekli ek talepler gelir, bu hem beni hem de anlaştığım kişinin canını sıkar.

Görsel sorumluluklarım
Görsel tasarım kabiliyetim yok, bir webmaster değilim. Bir yazılım geliştirme uzmanıyım. Bunun bilincinin farkına vararak, görsel işleri talep etmeyiniz. CSS çok iyi bilirim fakat CSS yazmam. Jquery, ajax, javascript v.s. gibi kullanıcı dostu arabirimleri uygulamaktan çekinmem.

XML ürün entegrasyonları
Genpa,penta,index ve exa başta olmak üzere, her xml şablonu kullandığını alt yapıya göre ayarlanır. Medya dosyaları (video, resim) sunucularınıza çekilir. Videolar ve resimler üzerine watermark eklenir.
E-Ticaret siteleri için cimri, ucuzu ve akıllı fiyat gibi ürün-fiyat araştırma imkanı sağlayan sistemler için alt yapı hazırlarım

İşin bitmesine odaklı değil, ziyaretçi ve performans odaklı çalışırım.

Becelerilerim
Google (youtube,blogger,analytics,adsense,adwords), Facebook graph, Amazon S3, Amazon AWS, imleme siteleri (delicious, friendfeed), blog siteleri (wordpress,posterous) gibi sistemler üzerinde masaüstü ve web tabanlı uygulama geliştirmişliğim var.

Sanal Pos Entegrasyonları
Türkiye'de ki her bankanın alt yapısına uygun sanal pos entegre çözümleri. Hızlı ve güvenilir şekilde müşterilerinize sanal pos hizmeti sağlamanıza yardımcı oluyorum. Ayriyetten Paypal entegrasyon hizmeti de sağlarım.

Son olarak, evet biraz pahalı çalışırım. İşi, küçük-büyük diye ayırmam. Bir link ekleme talebinde bile bulunabilirsiniz. Size sunacaklarım sadece istemiş olacaklarınız değil, sistem de belki farkında olmadığınız unsurlar da olacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.