İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Net Yasağı Bizi Etkileyecekmi ?

hadicanimsende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet beyler yakında internet sansürü geliyor.
Webmasterları çok etkilecekmi sizce ? (Hit düşüşü, gelir düşüşü vs)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Hit düşüşü olabilir, hiç tahmin etmediğimiz yazılarda 1-2 kelime için filtreye takıabiliriz.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Öyle kelimeler filtrelik olmuş ki iyinet bile filtreye düşebilir kanımca

hitmans58

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Valla siteniz tüm yaş gruplarına hitap ediyorsa, içerik uygunsa hiç hit düşüşü olmaz aksine o malüm katagorilere giremeyenlerden sitenize hit gelebilir, sitenizin içeriği iyiyse yasak kapsamına girmiyorsa bence hit artışı olacaktır, ben şahsen kendi sitemde hit artısı bekliyorum

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Etkilemeyecek, tabi eğer müstehcen, çocuk istismarına özendirici görüntü ve yazılar, kendine zarar verme konusunda teşvik ve geçersiz din (şeytana tapmak gibi) konularında bir siteniz yoksa.

@ByLacoste inci sözlükte takılmanı önermiyorum :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
yasak kapsamına girmiyorsa deniliyor ama hiç yoktan giren sitelerde olacaktır malesef hit düşüşü olcaktır. Etkilenecek çok site var.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Valla siteniz tüm yaş gruplarına hitap ediyorsa, içerik uygunsa hiç hit düşüşü olmaz aksine o malüm katagorilere giremeyenlerden sitenize hit gelebilir, sitenizin içeriği iyiyse yasak kapsamına girmiyorsa bence hit artışı olacaktır, ben şahsen kendi sitemde hit artısı bekliyorum

Sitene ataistlik günahtır vazgeçin desen bile filtreye girebilirsin üstadım. Neyin ne olcağı tam belli değil şuan ama çok saçma şeylerden giremediğimiz siteler olacak eminim bundan.

İşyerindeki filtreden biliyorum, haber siteleri bile açılmıyor bazen (sabah, hürriyet gibi)

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Adam gibi hangileri filtreye takılıyor açıklama yapmadılar.Yapsınlarda saçma birşeyden filtre yemiyelim.Bu arada forum siteleri hakkında kuşkum var.Onaysızlara büyük saldırı olabilir.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Ancak Türkiye için engelleyebilirler, yurt dışına karışamazlar kanunen.

Örneğin,
Blogger engellendiğinde yurtdışındakiler girebiliyorlardı.

bu kendi görüşümdü alınanlar kimden olduğunu belli etti. ama olabilir illa orda olacaksın diye bişey yok. kendi görüşüme hiç kimse karışamaz.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
bu kendi görüşümdü alınanlar kimden olduğunu belli etti. ama olabilir illa orda olacaksın diye bişey yok. kendi görüşüme hiç kimse karışamaz.

Bu mesajınızı anlamadım, herhalde hatlar karıştı başkasının yerine benim mesajı alıntı yaptnız. Gerçi bannlı gözüküyorsunuz şuan ama 1-2 günlükse cevap yazıp daha açık belirtirseniz sorunu sevinirim.

E

Erturk

Misafir
Bu mesajınızı anlamadım, herhalde hatlar karıştı başkasının yerine benim mesajı alıntı yaptnız. Gerçi bannlı gözüküyorsunuz şuan ama 1-2 günlükse cevap yazıp daha açık belirtirseniz sorunu sevinirim.

Bu değiştirilmiş mesaj.İlk yazdığı yazı yüzünden uzaklaştırıldı. Heyecandan sizin yazınıza alıntı yapmış olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.