İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Netteller Hakkında bilgi verebilecek olan varmıdır..

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
belli bir süre önce arkadaşın tavsiyesi ile play65 ekledim siteye 200 funs tan sonra ödeme alabilirsin demişti o zamanlar paypal vardı herhalde ama şimdi yoqmuş.. Netteller diye bişi icat etmişler o şekilde ödeme geçiyormuş hesaba ve ondan sonrada bozdurarak tahsil edebiliyormuşuz. Bu konu hakkında elinde detaylı bir döküman olan var ise paylaşırsa sevinirim tecrübeleriniz ilede beni bilgilendirirseniz bil mukabil çok makbule geçer.. bu arada unutmadan kayıt olmaya çalıştım bu nettellere kayıttta oldum bir id verdi fakat arkadaşın dediğne göre ordan telefon felan gelecek bireşyler olacak ondan sonra aktif olacak dedi. şuan için aklımda kalanlar bunlar belkide yanlış hatırlıyor olabilirim yardımcı olursanız gerçekten çok iyi olacka.. Hadi kalın sağlıcakla.. :/

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
netellerden parayı çekmen için netellere bi banka hesabı tanıtman gerekiyor. kartına bi miktar para aktarılıyor sen bu miktarı neteller hesabına giriyorsun sonra onaylanıyor daha sonra kart istiyorsun kart yolluyorlar. daha sonra netellerden para çekmek için bankamatiğe gidip paranı alıyorsun bende kartı var çok mükemmel bi sistem çek mek hiç uğraşmıyorsun.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
SLaYeR' Alıntı:
netellerden parayı çekmen için netellere bi banka hesabı tanıtman gerekiyor. kartına bi miktar para aktarılıyor sen bu miktarı neteller hesabına giriyorsun sonra onaylanıyor daha sonra kart istiyorsun kart yolluyorlar. daha sonra netellerden para çekmek için bankamatiğe gidip paranı alıyorsun bende kartı var çok mükemmel bi sistem çek mek hiç uğraşmıyorsun.

herhangi bir türk hesabı oluyormu.. garanti bankasını tanıabilirmiyi.. birde bu telefon muhabbeti öyle bişi yok dimi :s

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya telefonda ediyolar bişey eksikse szaten boyna arıyolar :) garantide olur ama 1 hafta felan suruyo onaylanması

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
banka hesabı tanıtman gerekiyo dediğin şey ne? kredi kartı olur mu? garanti bank iş bank? şunu adım adım biri anlatsa.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
up up....

şu play65 sponsorundan belirli bir miktarda neteller hesabıma para yatmış.. ama ben bu netelleri kullanmasını felan hiç çözemedim :( birde bu play65 oynayan kişi başına yarım dolar vermiyormuydu yahu.. Beklediğim rakamın çok altında bir ödeme yapmışlar :s

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pembekedi' Alıntı:
banka hesabı tanıtman gerekiyo dediğin şey ne? kredi kartı olur mu? garanti bank iş bank? şunu adım adım biri anlatsa.
banka hesabı kredi kartı deil

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kaç para yatmış? kaç günde yatmış? hangi bankana? ya arkadaşlar insanı deli edersiniz ha. detaylı yazsanıza şuraya. ben garantiden açtım bi hafta oldu hala yatmadı mesela para. yanlış yere mi bakıyorum yoksa kaç günde yatırıyolar bankayı aramak gerekiyo mu?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
arkadaşım para yatmış demedim.. Ben netellerden kendi kafama göre hesap açtım... arkadaşlara sormuştum telefon vs. açacaklar ondan sonra aktif olacak felan demişlerid.. her neyse.. bugün mailime girdim mailde aynen şu yazıyor şu kadar miktardaki bilmem ne ortaklık programından olan kazancınız neteller hesabınıza geçmiştir... altı üstü olay bu.. olay asıl bundan sonra başlıyor parayı nasıl değerlendircem :b

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Öncelikle account levelinizi premier seviyesine kadar getirin. (ya da bir önceki. Belki bank account onaylandıktan sonra bu aşamaya geliyordur. Geçmiş zaman hatırla) Bu işlem ücretsizdir. Daha sonra QuickLinks sectionunda register bank account'u göreceksiniz. Bu sizin swift bilgilerinizi isteyen bölümdür. Swift hesap bilgilerinizi bankanızdan yada forum yardımıyla öğrenin. Bu alanı doldurup onayladıktan sonra hesabınıza (Birim dövizin hesabı ile aynı olmalı) küçük bir miktar para yatacak. Bununla Verify Bank Account yapın. Daha sonra withdrawal ile parayı bankanızın keseceği komisyon karşılığında alabilirsiniz. Ben garanti ile alıyorum 1 hafta içinde geliyor. 10USD kesiliyor.

Acelem var. Biraz dağınık oldu. Kusura bakmayın.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
netellera ödeme gelmiş. şimdi bunu ya neteller kartımızla bankamatikten gidip çekiyoruz ya da hesabımıza girip garanti bankamıza istiyoruz ve $10 kesilerek garanti hesabımıza yatıyo di mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5