İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Network Marketing Yapacak Ekip Arkadaşları Arıyorum

CrasHofCinneT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ProjeX'de Network Marketing yapacak ekip arkadaşları arıyorum.

Ekip arkadaşlarıma gerek yakın mesafede yüz yüze, gerek telefonla her türlü desteği vereceğim.

kartvizitn.jpg

İletişim Bilgileri KartVizitimde Mevcuttur Sadece Bilgi Almak İçin Bile Arayabilirsiniz.

[youtube]gMtsYCzqffE[/youtube]
ProjeX Nedir? Ne İçin Ekip Arkadaşları Arıyorum? Video'yu İZLEYİN LÜTFEN

Büyüdükçe değerlenen XDükkanlar

Xnetwork kazanç sistemi temel prensibi, her Xdükkan sahibinin, PROJEX'i tanıtarak sadece iki kişiye Xdükkan kiralanmasına aracılık etmesidir.ı Bir Xdükkanıın 3 aylık kirası 180 TL'dir. Ve bu tanıtımlar sonucu her XDÜKKAN'ının kira geliri ort. 6,000 TL'ye ulaşır.

Sponsor Adresimden Sisteme Ön Kayıt Yaptırıp Daha Detaylı Bilgi Alabilirsiniz: http://www.7x.com.tr/?idX=2707&idXRef=

m1.png
Her XDükkan'a bağlı sadece 2 XDükkan olabilir.
ATT00055.png

m2.png
Sisteme dahil olan yeni XDükkanlar, tanıtımı yapan XDükkan'ın altında açılır. Tanıtım iyi yapılırsa bağlı XDükkan adedi artarak kira geliri oluşumu hızlanır.
ATT00058.png

m3.png
İlk kira geliri, 5. Seviyedeki 3 XDükkan sonrası oluşur. Bu seviyede, herhangi bir koldan oluşacak toplamda 8 XDükkan ile ödeme hak edilir. Her 8 XDükkan oluşumunda sistem hak edilen tutarı ödenecek bedel olarak gösterir. 5. seviyedeki 29 XDükkan sonucu kira geliri devamlı olarak ort. 1,474TL olur. Üyelik otomatik olarak güncellenir.
ATT00061.png

m4.png
Üyelik güncellemesi üç ayda bir olur. Bağlı Xdükkanların herhangi bir kolundan oluşan 5. seviyede 3 Xdükkanıın oluşması ile üyelik ödeme yapılmasına gerek olmadan otomatik olarak güncellenir.
ATT00067.png

m5.png
İkinci kira geliri, 7. Seviyede oluşur. Bu seviyede herhangi bir koldan oluşacak toplamda 32 Xdükkan ile ödeme hak edilir. Her 32 Xdükkan oluşumunda sistem hak edilen tutarı ödenecek bedel olarak gösterir. 7.seviyedeki 128 Xdükkan sonucu kira geliri devamlı olarak ort. 4,881 TL olur.
ATT00070.png

Sponsor Adresimden Sisteme Ön Kayıt Yaptırıp Daha Detaylı Bilgi Alabilirsiniz: http://www.7x.com.tr/?idX=2707&idXRef=

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.