A
Anonymous
Misafir
Selam arkadaşlar
Ben www.Vitaminturk.com 'un Webmastırıyım. Siz Programcı arkadaşlara bir teklifde bulunmak istedim.
yaklaşık olarak 3 yıldır internette başka adlar ile yayın yapan sitede Editörlük yapmak isteyen arkadaşlar ile konuşmak tanışmak ve eğer olursa editörlük görevini vermek istemekteyim.
Websitesi genel olarak Programlama, Webprogramlama, Network, işletim sistemleri ve internet konularına değinmektedir. Eğer ki siz de bizim gibi bilginin paylaştıkça çoğalacağına inanıyorsanız gelin hep beraber BT sektörü için üstümüze düşenleri yapalım.
Diller Programlama)
Pascal
Qbasic
Cobol
Clipper
Delphi
C
C++
Vbasic
veya sizin önereceğiniz bir dil
Webprogramlama :
Html
Asp
Php
Java
C#
Cgi
CF
Network
İşletim Sistemleri:
Dos
Windows X
Unix
Linux
Veya sizin önereceğiniz bir Platform
İnternet
Bu konularda veya sizin önereceğiniz Legal olan herhangi başka bir konu hakkında editörlük yapmak isterseniz veya bildiklerinizi paylaşmak isterseniz
[email protected]
[email protected]
82757051 Icq
bekliyorum
Tahir Bal
Teknik Yazılım Geliştirme
Önemli olan bilmek değil, Paylaşmaktır
http:\www.Vitaminturk.com
Ben www.Vitaminturk.com 'un Webmastırıyım. Siz Programcı arkadaşlara bir teklifde bulunmak istedim.
yaklaşık olarak 3 yıldır internette başka adlar ile yayın yapan sitede Editörlük yapmak isteyen arkadaşlar ile konuşmak tanışmak ve eğer olursa editörlük görevini vermek istemekteyim.
Websitesi genel olarak Programlama, Webprogramlama, Network, işletim sistemleri ve internet konularına değinmektedir. Eğer ki siz de bizim gibi bilginin paylaştıkça çoğalacağına inanıyorsanız gelin hep beraber BT sektörü için üstümüze düşenleri yapalım.
Diller Programlama)
Pascal
Qbasic
Cobol
Clipper
Delphi
C
C++
Vbasic
Webprogramlama :
Html
Asp
Php
Java
C#
Cgi
CF
Network
İşletim Sistemleri:
Dos
Windows X
Unix
Linux
Veya sizin önereceğiniz bir Platform
İnternet
Bu konularda veya sizin önereceğiniz Legal olan herhangi başka bir konu hakkında editörlük yapmak isterseniz veya bildiklerinizi paylaşmak isterseniz
[email protected]
[email protected]
82757051 Icq
bekliyorum
Tahir Bal
Teknik Yazılım Geliştirme
Önemli olan bilmek değil, Paylaşmaktır
http:\www.Vitaminturk.com