İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Network ++

A

Anonymous

Misafir
Selam arkadaşlar
Ben www.Vitaminturk.com 'un Webmastırıyım. Siz Programcı arkadaşlara bir teklifde bulunmak istedim.

yaklaşık olarak 3 yıldır internette başka adlar ile yayın yapan sitede Editörlük yapmak isteyen arkadaşlar ile konuşmak tanışmak ve eğer olursa editörlük görevini vermek istemekteyim.

Websitesi genel olarak Programlama, Webprogramlama, Network, işletim sistemleri ve internet konularına değinmektedir. Eğer ki siz de bizim gibi bilginin paylaştıkça çoğalacağına inanıyorsanız gelin hep beraber BT sektörü için üstümüze düşenleri yapalım.

Diller :(Programlama)
Pascal
Qbasic
Cobol
Clipper
Delphi
C
C++
Vbasic
veya sizin önereceğiniz bir dil
Webprogramlama :
Html
Asp
Php
Java
C#
Cgi
CF
veya sizin önereceğiniz bir dil
Network
İşletim Sistemleri:
Dos
Windows X
Unix
Linux
Veya sizin önereceğiniz bir Platform

İnternet

Bu konularda veya sizin önereceğiniz Legal olan herhangi başka bir konu hakkında editörlük yapmak isterseniz veya bildiklerinizi paylaşmak isterseniz

[email protected]
[email protected]
82757051 Icq

bekliyorum

Tahir Bal
Teknik Yazılım Geliştirme
Önemli olan bilmek değil, Paylaşmaktır
http:\www.Vitaminturk.com

A

Anonymous

Misafir
SEVGİLİ KARDESİM ONEMLİ OLAN BİLMEK DEGİL PAYLASMAK OLDUGUNDAN BEN PROGRAMCI DEGILIM AMA COK ESKIDEN UGRASTIM , SU AN CALISMIYORUM, NT.4.00 UZMANIYIM BUYUK SİRKETLERDE UZUN SURE SİSTEM DESTEK UZMANLIGI YAPTIM, KRIZDEN DOLAYI CALISMIYORUM, BİLGİLERİMİ PAYLASMAK İSTERİM..

A

Anonymous

Misafir
Sevgili ASEn kardes verdiğin sayfayi inceledim, yardimin icin tesekkurler, formu doldurup gonderdim....

A

Anonymous

Misafir
Programcı değilim ama işletim sistemlerinde iyiyimdir. Bende sizin gibi bilgiyi paylaşmak niyetindeyim...

A

Anonymous

Misafir
Vbasic Network ve Grafik tasarımda fena değilim eğer işinize yararsam olabilir.

A

Anonymous

Misafir
OK
SİZE ELİMDEN GELDİGİNCE YARdim ederim 2yılık prog mezunuyum pek okullarda bise ögretmiyorlar bizde internetten acık kapatıyoruz her aksam 3 saat net yapıyoruzhatta öyle bir sohbet plotformu olusturursanız daha iyi olur kanısındayim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5