İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

newturk.net ?

S

spywareci

Misafir
Hiti bu kadar niye yüksek ? Site tamamen reklamdan oluşuyor. Nasıl olduğunu anlayamıyorum.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Popup :) başka bişileri yok ama dialerciydi bu adamlarda :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dialer ? mi hadi bana pop reklamı verecekler bunlar ?? dialer oldugunu bilmiyordum..

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EEee bizede vereceklerde geçen aylarda almadık :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
şimdi senin reklamı almamakla ne alaka şimdi dialer. ben diyorum yani dialer olup olmadıgını kanıtlayan bir şey varmı ... ben diyorum egerki kanıt varsa sitem için kötü bir imaj olur diye söyledim

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
şimdi senin reklamı almamakla ne alaka şimdi dialer. ben diyorum yani dialer olup olmadıgını kanıtlayan bir şey varmı ... ben diyorum egerki kanıt varsa sitem için kötü bir imaj olur diye söyledim
Biz niye almadık sanki, aynı kaygıyı taşıyoruz merak etme....

E

eTre

Misafir
bende kodlar cok karisik oldugu ve asiri reklam + pop-up oldugu icin sitede vazgectim birazda dialerden korktum dogrusu adam veriyor 50 milyon 1 haftada kazaniyor 500 milyon var mi öyle is onun disinda kul hakki var bir sürü neyse pek tavsiye etmiyorum arkadaslar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.