BÖYLE ŞEYHLERE GERENK YOK MAYYYK
HAYATIMDA BEYNİMİ EN ÇOK İŞGAL EDEN İKİ OBJEDEN BİRİ
OGAME EVREN 3 LAMRET
NİXCON DATACENTER
HAYATIMDA BEYNİMİ EN ÇOK İŞGAL EDEN İKİ OBJEDEN BİRİ
OGAME EVREN 3 LAMRET
NİXCON DATACENTER
en azından türkiyede dc olmaya çalışan bi kurum var. b*k atmayınız efem. daha iyisini siz yapınız. (yazan: türkiyeden hiçbir dc ile çalışmamaya gayret eden adam)
bencede, geçen bir yıl içinde epey bir tecrübe sahibi oldular.bence nixcon sağlam geliyor
TR de nasıl verebiliyorlar kafam almıyor bir türlü...
emin misin
peki ben yeterince bu konuda tartıştım
daha fazla istemiyorum tartışma
Yanlış anlamayın yeterince zamanında fazlasıyla tartıştık nixconu fakat sitede bulunan o resimleri dikkatli inceleyince ilginç şeyler görüyorsunuz.
[img=http://img100.imageshack.us/img100/9348/dolandiricinixcongv7.th.jpg]
örneğin bu resimde "copy/paste" işlemini yapan arkadaş kırmızı bölge içindeki yerde bilgisayarları öyle kaydırmışki birbirinin içine geçmiş hatta bir tanesinin boyu gereğinden fazla büyük gözüküyor. diğer makinelerede dikkatli bakınca bağzılarının da havada kalmış olduğunu göreceksiniz. bağzı makineler yapışık gereğinden fazla büyük bağzılarıda gereğinden küçük duruyor =) hatta hatta yapışık tek parça olan bir raf nasıl olurda aşağı doğru kayar buda hiç dikkat çekmiyor değil. hatta daha detaylı bakırlırsa resme gördüğümüz açıdan çekilen bu fotoğraf o şekilde bir iz düşüm yaratmaz.
bir diğeride kabinlerin ve rack mount serverların olduğu resim. rotterdam'da bulunan intermax adlı datacenter'ın olduğunu görebiliyoruz.
tekrar yineliyorum. amacım kimsenin ekmeğini yağ sürmek veya bir başkasının elinden ekmeğini almak değil. sadece resimlerde gördüklerimi paylaşmak istedim okadar. tabi sizde konu hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum...