İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nixcon'a birşeyler oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolgatarim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BÖYLE ŞEYHLERE GERENK YOK MAYYYK

HAYATIMDA BEYNİMİ EN ÇOK İŞGAL EDEN İKİ OBJEDEN BİRİ

OGAME EVREN 3 LAMRET
NİXCON DATACENTER :)

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en azından türkiyede dc olmaya çalışan bi kurum var. b*k atmayınız efem. daha iyisini siz yapınız. (yazan: türkiyeden hiçbir dc ile çalışmamaya gayret eden adam)

Türkiyeden hiç bir DC ile çalışmamaya gayret ediyorken
bir DC yi savunmak ne alaka ? yada bu tür bir oluşumu ?

ısrarla söylüyorum
Reklam kokan hareketler bunlar :)

M

MasterTR

Misafir
bence iyinetadmin artik nixcon kelimesini dopdolunet gibi sansurlemeli

s1kt1lar artik

TurkVista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burayla çalışan arkadaşlar varmı veya çalışmış arkadaşlar?

Bu fiyatları TR de nasıl verebiliyorlar kafam almıyor bir türlü...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
peki ben yeterince bu konuda tartıştım :)

daha fazla istemiyorum tartışma :)

strong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
umarız yakın zamanda şu datacenter tamamen, fotoğraflarıyla herkese ilan edilir de şu tartışmalara son verilir.Açıkcası aklıma hep iyi yürütülmüş bir reklam kampanyası olduğu geliyor çünkü bu olay o kadar tartışıldı ki herkesin aklının bir tarafında nixcon adı duruyordur sanırım :)

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hadi hayırlısı 2 foto koymuşlar değişim güzeldir genede :)

trickster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlış anlamayın yeterince zamanında fazlasıyla tartıştık nixconu fakat sitede bulunan o resimleri dikkatli inceleyince ilginç şeyler görüyorsunuz.

[img=http://img100.imageshack.us/img100/9348/dolandiricinixcongv7.th.jpg]

örneğin bu resimde "copy/paste" işlemini yapan arkadaş kırmızı bölge içindeki yerde bilgisayarları öyle kaydırmışki birbirinin içine geçmiş hatta bir tanesinin boyu gereğinden fazla büyük gözüküyor. diğer makinelerede dikkatli bakınca bağzılarının da havada kalmış olduğunu göreceksiniz. bağzı makineler yapışık gereğinden fazla büyük bağzılarıda gereğinden küçük duruyor =) hatta hatta yapışık tek parça olan bir raf nasıl olurda aşağı doğru kayar buda hiç dikkat çekmiyor değil. hatta daha detaylı bakırlırsa resme gördüğümüz açıdan çekilen bu fotoğraf o şekilde bir iz düşüm yaratmaz.

bir diğeride kabinlerin ve rack mount serverların olduğu resim. rotterdam'da bulunan intermax adlı datacenter'ın olduğunu görebiliyoruz.

tekrar yineliyorum. amacım kimsenin ekmeğini yağ sürmek veya bir başkasının elinden ekmeğini almak değil. sadece resimlerde gördüklerimi paylaşmak istedim okadar. tabi sizde konu hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum...

CS.GEN.TR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muhauha harbiden doğru ya. şirketteki grafikerimize gösterdim o da aynısı söyledi...

:D
Yanlış anlamayın yeterince zamanında fazlasıyla tartıştık nixconu fakat sitede bulunan o resimleri dikkatli inceleyince ilginç şeyler görüyorsunuz.

[img=http://img100.imageshack.us/img100/9348/dolandiricinixcongv7.th.jpg]

örneğin bu resimde "copy/paste" işlemini yapan arkadaş kırmızı bölge içindeki yerde bilgisayarları öyle kaydırmışki birbirinin içine geçmiş hatta bir tanesinin boyu gereğinden fazla büyük gözüküyor. diğer makinelerede dikkatli bakınca bağzılarının da havada kalmış olduğunu göreceksiniz. bağzı makineler yapışık gereğinden fazla büyük bağzılarıda gereğinden küçük duruyor =) hatta hatta yapışık tek parça olan bir raf nasıl olurda aşağı doğru kayar buda hiç dikkat çekmiyor değil. hatta daha detaylı bakırlırsa resme gördüğümüz açıdan çekilen bu fotoğraf o şekilde bir iz düşüm yaratmaz.

bir diğeride kabinlerin ve rack mount serverların olduğu resim. rotterdam'da bulunan intermax adlı datacenter'ın olduğunu görebiliyoruz.

tekrar yineliyorum. amacım kimsenin ekmeğini yağ sürmek veya bir başkasının elinden ekmeğini almak değil. sadece resimlerde gördüklerimi paylaşmak istedim okadar. tabi sizde konu hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ya kabak değil, balkabağı değil patlıcan tadı verdi artık. 250 tane başlık var bununla ilgili, gereksiz yere yine konuşmalar var. Bu kadar zor değil doğru düzgün resimler çekip koymak. Varsa koyarsınız, yoksa susarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5