İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nokia N9 Ne Zaman Raflarda Olacak?

knightx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nokian9.jpg

Nokia‘nın kan kaybettiği şu günlerde yayınlanan bir video beklenen telefon N9‘un habercisi.Bu video resmi olarak Nokia tarafından yayınlanmasada sağlam bir kaynaktan geldi ve doğruluğu yüksek.Videoya göre Nokia N9′da 12 Megapiksellik çift Led flaşlı kamera yer alacak.Yatay açılır bir QWERTY klavye ile gelecek N9′un işletim sistemi açıklanmamış.N9 videosunu aşşağıdan izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=t-KfxrI1NXg

N9 işletim sistemi açıklanmasada Video’ya göre işletim sisteminin Symbian 3‘ün yeni versiyonu Anna olması bekleniyor.Fakat Nokia’nın MeeGo tabanlı telefon çıkaracağı da düşünülürse bu görselliğin MeeGo’ya entegre edilmiş olmasıda tahmin ediliyor.Yinede N9 için Symbian daha ağır basıyor diyebiliriz.
Henüz çıkış tarihi ve fiyat gibi bir açıklama yada dedikodu olmasada N9′un 2011 sonunda yada 2012 başlarında piyasada olması bekleniyor.

Kaynak:Teknotime.net

E

Erturk

Misafir
Symbian artık eski değerini yitirdi... Anna'da olsa farketmez , Konya'da. Hele birde sertifika sorunları var ki, Pehhhh

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Symbian'ın işi bitti :) Okuduğum dergide değişik bi işletim sisteminden bahsediliyordu ama...
Telefon güzel samsung'un bir türüne benzettim şeklini :)

knightx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Symbian'ın işi bitti :) Okuduğum dergide değişik bi işletim sisteminden bahsediliyordu ama...
Telefon güzel samsung'un bir türüne benzettim şeklini :)

değişik işletim sitemi dediğiniz galiba MeeGo oluyor.Büyük ihtimallede N9 MeeGo işletim sistemi ile gelecek.

MeeGo hakkında kısa bir bilgi:Intel ve Nokia ortak yapımı Linux tabanlı işletim sistemi...

Premium

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Bu Resimdeki Telefon n9 değil beyler. Daha bugün Teknosa'da Gödüm bu telefonu E7'ydi kaliba.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.