İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nokia N97

X

Xman

Misafir
Bugün N serisinde yeni nesli temsil eden N97 resmi olarak duyuruldu.Peki, N97 neler sunuyor?

Bugün başlayan Nokia World etkinliğinde yen bir dokunmatik modeli tanıtılacaktı. Ve beklentiler gerçek oldu; Finlandiyalı telefon devi, yaptığı tanıtımla N97'sini resmi olarak duyurdu.

Telefonun ilk dikkat çeken özelliği, QWERTY klavyeye sahip olması. 3,5 inç büyüklüğünde ve 640x360 çözünürlük sunan dokunmatik ekran 16:9 formatında. Telefonun diğer özellikleri ise şunlar:

* HSDPA
* Wi-Fi
* 32 GB dahili bellek
* microSD bellek kartı desteği
* 5 MP kamera
* 36 saat ses çalma süresi

N97'de bulunan 5 MP kamera sadece yüksek çözünürlükte fotoğraf çekmeyecek, aynı zamanda DVD kalitesinde video kaydına da izin verecek.

Yeni N97'nin 2009 yazı başında piyasada olması bekleniyor. Fiyat etiketinde ise yaklaşık 550 Euro yazıyor olacak.

Kaynak : Hürriyet

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
n96 görünüş bakımından daha güzel derim

447876.jpg

MeGaLazY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunlara yetişmekten para cepte kalmadı bende :D n96 muhteşem bişe her keze tavsiye ederim. belki n97 çinliler çıkartır :D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
n96 yı inceledim pekte muhteşem gelmedi menü çok yavaş geldi bana.

550 euro + %18 KDV
yaklaşık 1300 civarı bir şey :)

İşletim sistemi symbian sürümü ne ? symbian 5 i çıkartacak nokia eğer onu kullanıyorsa süper olur.

X

Xman

Misafir
Tam olarak mobil ofis olarak kullanılacak bir sistem gelmedikçe bu tür ürünlere para yatırmak pek akıllıca gelmiyor bana.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.