İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nostradamus'un 2007 kehaneti

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Nostradamus şizofren hokkabazın tekidir. Nostradamus kitapları çok satsın diye üzerinde durulup medyatik hale getirilmiştir.

db.gen.tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kur'ana göre fal vardır insanlar yıldız falı sayesinde bi nebze gelecekte olanları haber verebilirler ama kesinlik içermez bu şekilde fal bakanlar ebedi cehennemliktir der Kur'an...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Kur'ana göre fal vardır insanlar yıldız falı sayesinde bi nebze gelecekte olanları haber verebilirler ama kesinlik içermez bu şekilde fal bakanlar ebedi cehennemliktir der Kur'an...

ayrıca kuran büyüyüde kabul eder zaten bilim adamlarının açıkladığı gibi büyü bir çeşit enerji yoğunlaşmasından ibaret şimdi büyü dediğimiz şey gleceğin silahları oolma yolunda

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fal ve büyünün kur'an da yasaklandığı geleceği sadece allahın bildiği bir gerçektir. Ve Kur' an da olsun Peygamber efendimizin hadis lerinde olsun gelecekten bazı ip uçları verilmiştir. Tabi ki bu ip uçları ancak allah' ın rıza sı ile verilmiştir. Bu demek oluyor ki Allahu teala isterse bizim gavur dediğimiz kendisinin cehennemlik olduğunu düşündüğümüz insana da ip uçları verebilir. Doğrusu bu demek değildirki nostradamus bir kahindir. Belki de Kur'an ı incelemiş ve buradaki ip uçlarını görmüş bunları da sanki kendi kehanetiymiş gibi göstermiş olabilir. Ama insan bu tür kehanetlere inanarak yaşamını sürdürmeye çalışırsa psikolojik bir çöküntü içine girmesi muhtemeldir. Düşünsenize eğer denildiği gibi japonlar japonyanın yıkılacağına inansa ne olurdu . herhalde o ülkeyi terketmeye çalışırlardı terkedemeyenlerde acaba ne zaman yoksa bugünmü olacak diye beklemeye başlarlardı. Demek istediğim nostradamus belki bir kahin belki de bir şarlatan. Ama kahin olduğunu düşünerek onun sözleri doğrultusunda bazı olayların gerçekleşmesini beklemek kişinin psikolojisini gerçekten bozar.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ayrıca kuran büyüyüde kabul eder zaten bilim adamlarının açıkladığı gibi büyü bir çeşit enerji yoğunlaşmasından ibaret şimdi büyü dediğimiz şey gleceğin silahları oolma yolunda

Din antropolojisi; ders1:
din büyüyü reddeder, büyü dini kullanır.

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o zmanın ülke şartlarında bile bilimle uğraşan birine şarlatan demek çok önünü görmek hakkaten
Yok şarlatanı bilimle uğraştı diye değil.Falcılık yapıp bunu bilimadamı kisvesinde yaptığından.Ben bilim adamıyım ve söylüyorum şu olacak dendimi Bilimin gelecekten haber verdiği iddia edilmiş olur.
Neden onun şarlatanlığı konusunda bu kadar hassassınız anlayamadım.
Bilimi kullanacan ama kafayı sarmayacan.Bilim bugün laboratuarımda bulduğum ve mevcut bilimadamlarınında aksine birşey söyleyemeyip kabullendiği yeri geldiğinde çıkarcı yaklaşımlarada açık birşey malesef.
Bugün çıkarılan bir ilaç 3 yıl sonra yan etki bilmem ne deyip değişiyor. vs..

neyse bilim adamlığı bunu kullanmayanlar için çok kıymetli.kullanan için derimki adam olmayan nasıl bilim adamı oluyor ona adamlığı bilimmi katıyor..
saygılar..

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet biz o çağı çoktan geride bıraktık sayın pigeon.Bilim yanlışlarıyla doğrularıyla varolan bir deryadır.Bu yüzden her sözüne tapmamalı.Bu sizce cehaletse bu ancak sizi bağlar.
Bilim hala gözünü kapatarak Evrimi savundukça bence butip yaklaşımlara maruz kalacaktır.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bu tartışılacak bir konu değil. ilgili son yorumum:

bilim gözünü kapatmaz, bilim ispatlar, ortaya koyar.
ispatlanmamış hiçbirşey bilimsel değildir!

konuyu nostradamus dan evrime getirmeye çalışıp provake etmeyelim başlığı.
yazdıklarım açık ve nettir. ben ne nostradamusa bilim adamı dedim, ne evrim teorisine inandığımı.
bastırın heyecanınızı o konuların tartışılacağı başlıklar geliyor zaman zaman.

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Son mesajınız olması iyi bende bunu daha fazla tartışmak istemiyorum.
Bende son olarak şunu söyliyeyim.
bilim gözünü kapatmaz, bilim ispatlar, ortaya koyar.
ispatlanmamış hiçbirşey bilimsel değildir!
Demişsiniz mesleğiniz nedir bilmiyorum ama ben bilime çok yakınım ve herkesin bildiği şeyle cevap veriyorum bunun üzerinde cevabınız yok .Cevabım Evrim büyük bir yalandır ve bilim bunu gördüğü halde itiraf etmiyor.
İnsan ile maymun arasında geçiş olduğunu ıspat için ortaya attıkları kemikler yapma olduğu ortaya çıktı.Ve evrimin canlılığın ortaya çıkışı için ortaya attığı savlar artık birbir yerden yetersiz mantıksız mesnetsiz kalıyor.tek hücreli canlılar evrimle sayısız çeşide dönüşüyor bu çeşitler birbirnden farklı güçlerde aama güçsüzlerii yok olmamış.Sonra insanlık yıllardır var .küçük bir tek hücreli daha gelişmiş ibr forma geçebiliyorda insan neden kanat çıkarmıyor bu kadar yıldır.Neden uçak icat ediyor.Nden daha gelişmiş bir form şöyle dursun tek adım bile ilerlemiyor.Vsvsvs..
Bilimin savunduğunuz yönünü siz yapın
bilim gözünü kapatmaz,
gözünüz açık değerlendirin.Bilim demiştir doğru demeyiniz sorgulayınız sizde gerçeği görürsünüz..

saygılar..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bilim ile dini karıtırmayın. Kemiklerin sahte olduğu ispatlanmadı fazla Yahya Kemal okumuşsunuz sanirsam:) Zaten Darwin'in teoriside kanıtlanmadı ve çürümeye yakındır.

Bu kemiklerin sahte olması değil hiç bir evrim iyiye gitmemiştir bu güne kadar. Örneğin çernobil felaketi. Bu insanların evrim geçirip hastalanmasına neden olmuştur.

Bilim şu anda evrimin ileri değil geriye gittiğini ispatlamıştır bu yüzden darwin teorisi rafa kaldırılacaktır.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
nostradamus'un kesinlikle bir salak ya da sizin yakıştırmanızla falcı falan olduguna inanmıyorum ki bilim alanında buna inanılmıyor. Nasıl ki piri reis bir zamanlar bir harita çıkardıysa buna görede bir takım kehanetleri nostradamus çıkarmıştır.Zaten adıda kehanettir gerçek değil ;)...
kaldı ki bu alanda hatırı sayılır bir çok kehanetide gerçekleşmiştir. Ancak bunun allah ya da kur-an la falan alakalı olarak değerlendirlimesi çok yanlış...Aynı televizyon ilk çıktığı zamanlardaki gibi bir tutum olur bu..Nasıl ki bir çok koyu din toplumları buna karşıydı ve bu haykırışlarını tv den yapıyodu onun gibi saçma ve komik olur. Çünkü bazı doğa felaketlerini kestirebilmek için gerçekten allah katına erişmeye gerek yok sanırım...her zeki insan bunu önceden bilebilir. Kaldı ki 6.cı his dediğimiz olgunun bile zeka etkileşimi ile gerçekleştiği artık kanıtlandıysa bunun üstüne yok faldı yok bilmem neydi karıştırmanın pek mantıklı olacağını sanmıyorum. Aramızda hangimiz yarınla alakalı fikir sahibi değil? Bir görüşmeye giderken ya da dönerken kafanızda ilerisiyle alakalı hiçmi fikir olmuyor? Bunlarda bir kehanet ve sizde falcısınız o zaman..Aradaki tek fark birinin bunu abartmış olması ve sadece kendini değil diğer insanlarıda ilgilendiren ve adınıda dünya dediğimiz gezegenle alakalı olması...hepsi bu dine falan inecek kadar büyütülecek bişi yok yani korkmayın o kadar yanmazsınız :)

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilim ile dini karıtırmayın. Kemiklerin sahte olduğu ispatlanmadı fazla Yahya Kemal okumuşsunuz sanirsam:) Zaten Darwin'in teoriside kanıtlanmadı ve çürümeye yakındır.

Bu kemiklerin sahte olması değil hiç bir evrim iyiye gitmemiştir bu güne kadar. Örneğin çernobil felaketi. Bu insanların evrim geçirip hastalanmasına neden olmuştur.

Bilim şu anda evrimin ileri değil geriye gittiğini ispatlamıştır bu yüzden darwin teorisi rafa kaldırılacaktır.

Kemiklerin sahte olduğu ispatlanmadı fazla Yahya Kemal okumuşsunuz sanirsam:)

http://www.harunyahya.org/Makaleler/sahtekar.html
bu adreste yapılan sahtekarlığı görebilirsiniz. Birçok delil yayınlanmış makale var arkadaşım bu konuda.Hepsini arayıp dökemeyecem dilerseniz sizde bulursunuz.

Çernobil iyi yada kötü zaten Evrim denen şeye girmiyor.Mutasyon sadece.Evrim doğanın kendinin, genlerde bu tür geliştirici yönde değişime sebep olması ,bilinçli mutasyon, olarak tarif ediliyor ..Yani bu tür rasgele DNA değişiklikleri gelişmelere yeni türlere neden oluyormuuş..

Hem bilim darwin teorisini rafa kaldıracak diyorsunuz hemde evrimin geriye doğru (yani gene var) olduğunu söylüyorsunuz. Bilim o kadar cesur olsaydı şimdiye çoktan darwini yalanlardı.
Bence dediğiniz gibi dine karşı tavır birilerine bilimi savunduruyor.Arkadaşlar hangi dine mensupsunuz bilmem ama insan yapımı birşeyi dinle çarpıştırmayınız.Bilim %90 deneyle literatürle işliyor olsa bile (en iyi tahmin ) insanların elinde olan birşeydir.İyi ilaçlarla tedavi sağlayanda bilim yan etkileri nedeniyle başka hastalıkalra sebep olanda.Ama bu söylenmez sadece ilaç piyasadan silinir. İnsan düz mantıkla "aa buldum meyvelerdeki C vitamini hastalıklarla mücadelede etkili..hııım ... insancık al sana yoğunlaştırılmış C.."
Acaba tabiattaki C nin yanında o meyvede neler vardı 1 ppm hatta daha az miktar bulunan bir madde netür bir etki verir insan gibi müthiş kompleks bi yapıda kim bilebilir.
Cevap : -BİLİM ADAMLARIIIIIII :)
bırakın allasen.Bilime karşı değilim arkadaşlar ama hayatta hiçbirşeye gözü kapalı yaklaşmadım ve burada görünen bu işte Kral ÇIPLAK. Ama yinede kral, bişey diyormuyuz. Herkesin hakkını verelim.
Evet bilim insanların elindedir ve bazen çeşitli hesaplara da alet olabilmektedir.BİLİM DARWİNİ YALANLAYAMAYACAK.Zira yerine koyacak birşeysi yok.YOK. Yaratıcı yaratmıştır diyemiyor sülükten türediğini düşünenler..
saygılar..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
demiştim bak fazla Harun Yahya okumuşsun:) (aslında harun yahya demek istemiştim yahya kemal demişim nasıl uydurduysam ehe) aslında bu adam şarlatanın önde gideni:) bilimle alakası yok

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size başka kaynkaalrda bulurum 1. ikinciside zaten bahsettiğiniz kişi kaynaksız birşey idda etmiyor. Yazıda gerekli kaynakları bulabilirsiniz.
Yine bir bilimdir gidiyor hayırdır bakalım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5