- Reaction score
- 122
hocam bu yaptığınız tartışmada pek hayra alamer değil
bu güzeldi....
hocam bu yaptığınız tartışmada pek hayra alamer değil
Nostradamus şizofren hokkabazın tekidir. Nostradamus kitapları çok satsın diye üzerinde durulup medyatik hale getirilmiştir.
Kur'ana göre fal vardır insanlar yıldız falı sayesinde bi nebze gelecekte olanları haber verebilirler ama kesinlik içermez bu şekilde fal bakanlar ebedi cehennemliktir der Kur'an...
Nostradamus şizofren hokkabazın tekidir. Nostradamus kitapları çok satsın diye üzerinde durulup medyatik hale getirilmiştir.
Sizin gibi AYdın önünü gören insanlar oldukça bu ülkenin sırtı yere gelmez Teşekkürler +rep
ayrıca kuran büyüyüde kabul eder zaten bilim adamlarının açıkladığı gibi büyü bir çeşit enerji yoğunlaşmasından ibaret şimdi büyü dediğimiz şey gleceğin silahları oolma yolunda
Yok şarlatanı bilimle uğraştı diye değil.Falcılık yapıp bunu bilimadamı kisvesinde yaptığından.Ben bilim adamıyım ve söylüyorum şu olacak dendimi Bilimin gelecekten haber verdiği iddia edilmiş olur.o zmanın ülke şartlarında bile bilimle uğraşan birine şarlatan demek çok önünü görmek hakkaten
Demişsiniz mesleğiniz nedir bilmiyorum ama ben bilime çok yakınım ve herkesin bildiği şeyle cevap veriyorum bunun üzerinde cevabınız yok .Cevabım Evrim büyük bir yalandır ve bilim bunu gördüğü halde itiraf etmiyor.bilim gözünü kapatmaz, bilim ispatlar, ortaya koyar.
ispatlanmamış hiçbirşey bilimsel değildir!
gözünüz açık değerlendirin.Bilim demiştir doğru demeyiniz sorgulayınız sizde gerçeği görürsünüz..bilim gözünü kapatmaz,
Bilim ile dini karıtırmayın. Kemiklerin sahte olduğu ispatlanmadı fazla Yahya Kemal okumuşsunuz sanirsam Zaten Darwin'in teoriside kanıtlanmadı ve çürümeye yakındır.
Bu kemiklerin sahte olması değil hiç bir evrim iyiye gitmemiştir bu güne kadar. Örneğin çernobil felaketi. Bu insanların evrim geçirip hastalanmasına neden olmuştur.
Bilim şu anda evrimin ileri değil geriye gittiğini ispatlamıştır bu yüzden darwin teorisi rafa kaldırılacaktır.
Kemiklerin sahte olduğu ispatlanmadı fazla Yahya Kemal okumuşsunuz sanirsam
Çernobil iyi yada kötü zaten Evrim denen şeye girmiyor.Mutasyon sadece.Evrim doğanın kendinin, genlerde bu tür geliştirici yönde değişime sebep olması ,bilinçli mutasyon, olarak tarif ediliyor ..Yani bu tür rasgele DNA değişiklikleri gelişmelere yeni türlere neden oluyormuuş..Bu kemiklerin sahte olması değil hiç bir evrim iyiye gitmemiştir bu güne kadar. Örneğin çernobil felaketi. Bu insanların evrim geçirip hastalanmasına neden olmuştur.
Bilim şu anda evrimin ileri değil geriye gittiğini ispatlamıştır bu yüzden darwin teorisi rafa kaldırılacaktır.