İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Odam odam canım odam...

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hehe saol wedding :)

o lanet şeyi bende kullanıyorum fakat odam da asla içmem,odam hep lavanta kokar bir de yanık kablo :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
İstanbul sigara kokuyor, oda kokmaz olur mu. Gerçekten dışarı çıkıyorum öyle bar cafe filan gitmiyorum, Cevahir'e filan bir girip çıkıyorum diyelim eve geliyorum sigara kokuyor. Nasıl birşey bu anlamadım.

Bu sigara işi kadar anlamsız, gereksiz, boşa para ve sağlık düşmanı daha başka birşey yok dünyada. Yurtdışında kapalı alanda içmek yasak olduğu gibi sokakta da daha bir kere sigara içen bir insan görmüş değilim. Ve gerçekten abartmıyorum. Kolej kampüsünde filan sigara içen birileri varsa yolda, onlar da Türk çıkıyor.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
İstanbul sigara kokuyor, oda kokmaz olur mu. Gerçekten dışarı çıkıyorum öyle bar cafe filan gitmiyorum, Cevahir'e filan bir girip çıkıyorum diyelim eve geliyorum sigara kokuyor. Nasıl birşey bu anlamadım.

Bu sigara işi kadar anlamsız, gereksiz, boşa para ve sağlık düşmanı daha başka birşey yok dünyada. Yurtdışında kapalı alanda içmek yasak olduğu gibi sokakta da daha bir kere sigara içen bir insan görmüş değilim. Ve gerçekten abartmıyorum. Kolej kampüsünde filan sigara içen birileri varsa yolda, onlar da Türk çıkıyor.

Al bendende o kadar, ne kadar anlamsız ne kadar boş bişey şu sigara.. Artık üzülmüyorum sigara içenlere madem insanlar kendi sağlıklarını böyle hiçe sayabiliyorlar ben neden onlar için üzüleyimki.. Ama işin acı tarafı şu, bu arkadaş hem sağlıkçıyım diyor hemde buna tezat yaşıyor, hepsi bi yana burada o kadar çok genç varki.. Bari kötü örnek olmamak adına en azından böyle şeyler yayımlama, kızıncada kızdı diyorsun.. Ben sana kızmayayımda kime kızayım?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kendi babama da diyorum, sen ikinci sınıf insan oluyorsun bunu içince diyorum. Heryer duman kokuyor ciğerim yanıyor, kimsenin kimseye bunu yapmasına hakkı yok bence. Hele burdaki durumu görünce de, karar verdim bu sigara endüstrisi 3. dünya ülkelerini sömüren bir şey sadece.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ben okadar çok kızıyorumki babama sigara içiyor diye annem benim sayemde bıraktı sıra babamda oda salaklığına doymasın hala direniyo

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
babam kendine sigara alırken 1 kartonda bana alır genelde :p
Annem içer Babam içer Ben içer Abim içer, hep içeriz. Bu mereti 1 ay bıraktım 100 kilodan 115 kiloya çıktım. Artık bırakmayı da düşünmüyorum ama içenlere içmemelerini tavsiye ediyorum.

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben bu odadan daha kötülerini görmüştüm :) Gösterilmeyen mutfak fotoğraflarını da kafamda canlandırabiliyorum; Fakat işin ilginç yanı, biz de buradan yaratık çıkacak evrimsel bir vaka göreceğiz gibisinden espiriler yapardık :D

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sigaraya kesinlikle karşıyım hem maddiyat olarak hemde sağlık açısından fakat sigara bırakmak gerçekten zor iş, kilo aldırması stres yapması açısından.Alışkanlık bırakılıyor çünkü..
Sapasağlam olan eniştem 2 yıl önce sigarayı bıraktı, 2 senedir o hastane senin bu hastane benim.Kiloda aldı epey.daha 45 yaşında.

Oda resimleri harika bu arada.Siz mi yaşıyorsunuz içerisinde ? :D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu da benim odam

hsncn7101fo2.jpg

Gerçekten gözlerim yaşardı bu tablo karşısında=)
Önümüzdeki yıl olur ya, hacettepeye yatay geçiş falan yapacak olursam beni yola sokman için senin ev arkadaşım olmanı isterim=)
Veya orası kesmez dersen seçim yapabiliriz başka bir hedefe göre. Sonuçta standartları belirlemek bizim elimizde kardeşim;)

Medi kardeşim sen bu odadan çıktıktan sonra halen yaşıyormusun yahu ??
O kadar sigara allahım felaket..

Abi hiç sorma ya bu aralar vize haftası diye çok dağıtmıştım kendimi ama az önce eve 8 kişi giriştik ve mis gibi oldu hatta milleti oturtmuyorum bile direk kapıda bekletiyorum dağılmasın diye içerisi=D

Kötü bir örneksin vesselam..

Söylediğimi yap, yaptığımı yapma.

ben öğrenciyken LM içiyordum =D para çok tabi için parliamentleri

Sigaranın her türlüsü kötü. Light kullanan arkadaşlarada burada bir uyarı yapmak istiyorum.
Sakın daha az zararlı diye düşünmeyin. Light sigara daha bile zararlı diğerlerinden.
En güzeli hiç içmemek.

Kesinlikle katılıyorum. Sonuna kadar tam destek.

Al bendende o kadar, ne kadar anlamsız ne kadar boş bişey şu sigara.. Artık üzülmüyorum sigara içenlere madem insanlar kendi sağlıklarını böyle hiçe sayabiliyorlar ben neden onlar için üzüleyimki.. Ama işin acı tarafı şu, bu arkadaş hem sağlıkçıyım diyor hemde buna tezat yaşıyor, hepsi bi yana burada o kadar çok genç varki.. Bari kötü örnek olmamak adına en azından böyle şeyler yayımlama, kızıncada kızdı diyorsun.. Ben sana kızmayayımda kime kızayım?

Gençlere Allah akıl vermiş, beyin vermiş.
Bu pis manzarayı görsünler ve kararları kendileri versinler. Dilerseniz yarın anatomi müzesinden sigara için bir insanın akciğer grafisinide koyup gösterebilirim onlara yollarını belirlemeleri açısından.

Uygun olurmu bilmiyorum ama eğer koyulsun derseniz problem değildir benim için.

Yaşam şeklimi kimsenin yargılamasına izin vermem. Sağlıkçıyım. Sonuna kadarda kendine güvenen ve işinin hakkını veren biriyim.

İstediğim hayatı yaşamaktada özgürüm. Emin ol vücuda zarar veren şeyleri senden daha iyi biliyorum.

Özgür iradeye Tanrı bile karışmazken sen bu hakkı nerden buldun ki?
Yoksa geçen "Gel bize bazı bazı" teklifine aldığın olumsuz cevabın etkisindemisin halen?

babam kendine sigara alırken 1 kartonda bana alır genelde =D
Annem içer Babam içer Ben içer Abim içer, hep içeriz. Bu mereti 1 ay bıraktım 100 kilodan 115 kiloya çıktım. Artık bırakmayı da düşünmüyorum ama içenlere içmemelerini tavsiye ediyorum.

Kesinlikle haklısın. Düşmanıma bile en son teklif edeceğim şeylerden biri arasında gelir bu lanet şey...

Ama bırakmayıda düşünmüyorum. Onun arkasına saklanarak sürdürüyorum günlük yaşantımı...

Büyük bir hata... Ama öyle...

Ben bu odadan daha kötülerini görmüştüm =) Gösterilmeyen mutfak fotoğraflarını da kafamda canlandırabiliyorum; Fakat işin ilginç yanı, biz de buradan yaratık çıkacak evrimsel bir vaka göreceğiz gibisinden espiriler yapardık =D

Aslını istersen 2 hafta önce bulaşık makinasına dizdiğim kirli bulaşıkları unuttuğumu fark ettim mutfaktaki kötü kokunun nedeni ararken ve içinden kurdu andıran bazı yaratıklarla tanışma fırsatım oldu. Dünyaya nasıl geldiklerini ve umdukları gibi bir yer olup olmadığını + insanları ilk gördüklerinde tepkilerinin ne olduğunu sormamı istermisin onlara=D

Sigaraya kesinlikle karşıyım hem maddiyat olarak hemde sağlık açısından fakat sigara bırakmak gerçekten zor iş, kilo aldırması stres yapması açısından.Alışkanlık bırakılıyor çünkü..
Sapasağlam olan eniştem 2 yıl önce sigarayı bıraktı, 2 senedir o hastane senin bu hastane benim.Kiloda aldı epey.daha 45 yaşında.

Oda resimleri harika bu arada.Siz mi yaşıyorsunuz içerisinde ? =D

Bu yazıdan ibret alınmasını umuyorum.
Lütfen başlamayın arkadaşlar, özenilecek birşey değil hakikattende...

Daha açık konuşayım sizinle.
"Köpek gibi pişman olduğum bir hatadır sigara."

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir başka belirtmek istediğim konu.
Burda kilitlenilmesini istediğim ana konu (tema yada ana fikir denilen olay) sigara değil, bir odanın dağınıklığıydı.

Ayrıca sigaranın zararlarını anlatma hakkındada dilerseniz elimden geleni yaparım istek olursa ve çözüm yollarınıda sizler için tek tek ve uzun uzun paylaşabilirim.

Ben sigara kullanıyorum. Başlama nedenim okul yüzündendir.
Sigara tavsiye edilen birşey değildir tabiki ama sağlık personellerinin başlama nedenide özel etkilerinden dolayıdır.

Daha öncede söyledim.
Cerrahlara günde en az 4 sigara gereklidir.
Yada nikotin bandı kullanırlar ama etkisi sigara kadar olumlu değildir.

Ayrıca cerrahlar (özelliklede Kalp Damar ve Beyin Cerrahları) uyuşturucuda kullanmaktadır. (Klinik amaçlı, sakinleştirici olarak geçmekte olan ve kontrollü olarak verilen.)

Eğer birşeyler için mücadele veriyorsanız, birşeylerden vazgeçmelisiniz.
Gençliğimin en güzel yıllarını tıp sıralarında bıraktığımın farkındayım.
Sağlığımıda bıraktığımın farkındayım.
Ama bunları boş sebebler için yapmadığımıda biliyorum.
Eleştirilme sebebim sizin bunu bilmemeniz.

İnsan kesmekten (sadece kesmeklede kalmıyor. zarar vermeden birde toparlayabilmek önemli olan mesele.) bahsettiğimizi hatırlatmak isterim sadece.

O yüzden yeri geldiğinde sakinleştirici ve yatıştırıcı adı altında verilmekte olan şeyleride kullanmaktan çekinmem gözümü kırpmadan.

Bir amaç uğruna depar atıyorum çünkü.

Mevzu yasakpara elinde defibrillatör, gözün monitörde birinin ritimlerini 60-80 / 10-20 / 14-8 e sabitlemeye çalışmaksa gerisi benim hayatım için tefarruat.

İşte bunu seviyorum dedikleri olay böyle birşey... Zevkler ve renkler sanırım...

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sağlıkçı diye illa Sigara içmez diye birşey olmazki :)
Ne sağlıkçılar ne doktorlar gördük , önemli olan işinde nasıl olduğu.
Buradada şu söz devreye giriyor ;
Dediğimi yap, yaptığımı yapma ( yada bunun gibi bişey)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Cerrahların madde aldıklarını biliyorum kolay bir şey değil yaptıkları.El titremesi,heyecanlanma,hasta masada kalırsa duygusal gelgitler vs. çok kötü şeyler.Fakat odanızdaki durum ameliyat öncesi hazırlığa benzemiyor pek :) Günde 4 taneyede benzemiyor.
Madem öyle günde 4 tane için?

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cerrahların madde aldıklarını biliyorum kolay bir şey değil yaptıkları.El titremesi,heyecanlanma,hasta masada kalırsa duygusal gelgitler vs. çok kötü şeyler.Fakat odanızdaki durum ameliyat öncesi hazırlığa benzemiyor pek :) Günde 4 taneyede benzemiyor.
Madem öyle günde 4 tane için?

burdaki resimde günde 4 paket havası var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.