Gerçekten gözlerim yaşardı bu tablo karşısında=)
Önümüzdeki yıl olur ya, hacettepeye yatay geçiş falan yapacak olursam beni yola sokman için senin ev arkadaşım olmanı isterim=)
Veya orası kesmez dersen seçim yapabiliriz başka bir hedefe göre. Sonuçta standartları belirlemek bizim elimizde kardeşim
Medi kardeşim sen bu odadan çıktıktan sonra halen yaşıyormusun yahu ??
O kadar sigara allahım felaket..
Abi hiç sorma ya bu aralar vize haftası diye çok dağıtmıştım kendimi ama az önce eve 8 kişi giriştik ve mis gibi oldu hatta milleti oturtmuyorum bile direk kapıda bekletiyorum dağılmasın diye içerisi=D
Kötü bir örneksin vesselam..
Söylediğimi yap, yaptığımı yapma.
ben öğrenciyken LM içiyordum =D para çok tabi için parliamentleri
Sigaranın her türlüsü kötü. Light kullanan arkadaşlarada burada bir uyarı yapmak istiyorum.
Sakın daha az zararlı diye düşünmeyin. Light sigara daha bile zararlı diğerlerinden.
En güzeli hiç içmemek.
İstanbul sigara kokuyor, oda kokmaz olur mu. Gerçekten dışarı çıkıyorum öyle bar cafe filan gitmiyorum, Cevahir'e filan bir girip çıkıyorum diyelim eve geliyorum sigara kokuyor. Nasıl birşey bu anlamadım.
Bu sigara işi kadar anlamsız, gereksiz, boşa para ve sağlık düşmanı daha başka birşey yok dünyada. Yurtdışında kapalı alanda içmek yasak olduğu gibi sokakta da daha bir kere sigara içen bir insan görmüş değilim. Ve gerçekten abartmıyorum. Kolej kampüsünde filan sigara içen birileri varsa yolda, onlar da Türk çıkıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Sonuna kadar tam destek.
Al bendende o kadar, ne kadar anlamsız ne kadar boş bişey şu sigara.. Artık üzülmüyorum sigara içenlere madem insanlar kendi sağlıklarını böyle hiçe sayabiliyorlar ben neden onlar için üzüleyimki.. Ama işin acı tarafı şu, bu arkadaş hem sağlıkçıyım diyor hemde buna tezat yaşıyor, hepsi bi yana burada o kadar çok genç varki.. Bari kötü örnek olmamak adına en azından böyle şeyler yayımlama, kızıncada kızdı diyorsun.. Ben sana kızmayayımda kime kızayım?
Gençlere Allah akıl vermiş, beyin vermiş.
Bu pis manzarayı görsünler ve kararları kendileri versinler. Dilerseniz yarın anatomi müzesinden sigara için bir insanın akciğer grafisinide koyup gösterebilirim onlara yollarını belirlemeleri açısından.
Uygun olurmu bilmiyorum ama eğer koyulsun derseniz problem değildir benim için.
Yaşam şeklimi kimsenin yargılamasına izin vermem. Sağlıkçıyım. Sonuna kadarda kendine güvenen ve işinin hakkını veren biriyim.
İstediğim hayatı yaşamaktada özgürüm. Emin ol vücuda zarar veren şeyleri senden daha iyi biliyorum.
Özgür iradeye Tanrı bile karışmazken sen bu hakkı nerden buldun ki?
Yoksa geçen "Gel bize bazı bazı" teklifine aldığın olumsuz cevabın etkisindemisin halen?
babam kendine sigara alırken 1 kartonda bana alır genelde =D
Annem içer Babam içer Ben içer Abim içer, hep içeriz. Bu mereti 1 ay bıraktım 100 kilodan 115 kiloya çıktım. Artık bırakmayı da düşünmüyorum ama içenlere içmemelerini tavsiye ediyorum.
Kesinlikle haklısın. Düşmanıma bile en son teklif edeceğim şeylerden biri arasında gelir bu lanet şey...
Ama bırakmayıda düşünmüyorum. Onun arkasına saklanarak sürdürüyorum günlük yaşantımı...
Büyük bir hata... Ama öyle...
Ben bu odadan daha kötülerini görmüştüm =) Gösterilmeyen mutfak fotoğraflarını da kafamda canlandırabiliyorum; Fakat işin ilginç yanı, biz de buradan yaratık çıkacak evrimsel bir vaka göreceğiz gibisinden espiriler yapardık =D
Aslını istersen 2 hafta önce bulaşık makinasına dizdiğim kirli bulaşıkları unuttuğumu fark ettim mutfaktaki kötü kokunun nedeni ararken ve içinden kurdu andıran bazı yaratıklarla tanışma fırsatım oldu. Dünyaya nasıl geldiklerini ve umdukları gibi bir yer olup olmadığını + insanları ilk gördüklerinde tepkilerinin ne olduğunu sormamı istermisin onlara=D
Sigaraya kesinlikle karşıyım hem maddiyat olarak hemde sağlık açısından fakat sigara bırakmak gerçekten zor iş, kilo aldırması stres yapması açısından.Alışkanlık bırakılıyor çünkü..
Sapasağlam olan eniştem 2 yıl önce sigarayı bıraktı, 2 senedir o hastane senin bu hastane benim.Kiloda aldı epey.daha 45 yaşında.
Oda resimleri harika bu arada.Siz mi yaşıyorsunuz içerisinde ? =D
Bu yazıdan ibret alınmasını umuyorum.
Lütfen başlamayın arkadaşlar, özenilecek birşey değil hakikattende...
Daha açık konuşayım sizinle.
"Köpek gibi pişman olduğum bir hatadır sigara."