Arkadaslar birkac gun once cashforaction dan odeme istemiştim. hesabimda 2.38 dolar para vardi. (cok az biliyorum ama hic de ugrasmadim bu para yi kazanmak icin) neyse bakalım yatırırlar mi die odeme istedim 3-5 gun sonra baktigimda yani bugun odeme yapildi diordu.e-gold hesabima baktim orda da balance bolumunde birseyler yatmis gozukuor.
size bi sorum olacak: daha once sordugumda e-gold hesabina para yatar ve bazi kişiler bunu senden alarak bunun karşılıgında sana parasini oder diodu. tam aciklayamadim ama azicik daha anlatcam şimdi.
balanceda su degerler war :
e-metal : gold weight (oz tray):0.005404 equiv grams :0.1681
current value in usd-us$ :2.18
ilk kez odeme aldigim icin pek bilgim yok. size sorum. ben hesabimdaki bu parayi nasil bir hesaba yatirtabilirim? neler yapmam gerekli?
size bi sorum olacak: daha once sordugumda e-gold hesabina para yatar ve bazi kişiler bunu senden alarak bunun karşılıgında sana parasini oder diodu. tam aciklayamadim ama azicik daha anlatcam şimdi.
balanceda su degerler war :
e-metal : gold weight (oz tray):0.005404 equiv grams :0.1681
current value in usd-us$ :2.18
ilk kez odeme aldigim icin pek bilgim yok. size sorum. ben hesabimdaki bu parayi nasil bir hesaba yatirtabilirim? neler yapmam gerekli?