İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Odeme Aldım (Cashforaction)

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar birkac gun once cashforaction dan odeme istemiştim. hesabimda 2.38 dolar para vardi. (cok az biliyorum ama hic de ugrasmadim bu para yi kazanmak icin) neyse bakalım yatırırlar mi die odeme istedim 3-5 gun sonra baktigimda yani bugun odeme yapildi diordu.e-gold hesabima baktim orda da balance bolumunde birseyler yatmis gozukuor.
size bi sorum olacak: daha once sordugumda e-gold hesabina para yatar ve bazi kişiler bunu senden alarak bunun karşılıgında sana parasini oder diodu. tam aciklayamadim ama azicik daha anlatcam şimdi.

balanceda su degerler war :

e-metal : gold weight (oz tray):0.005404 equiv grams :0.1681
current value in usd-us$ :2.18

ilk kez odeme aldigim icin pek bilgim yok. size sorum. ben hesabimdaki bu parayi nasil bir hesaba yatirtabilirim? neler yapmam gerekli?

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ethem sana da hayırlı olsun referxchanger paraya ceviriomus ben onla konuscam ona gore sanada bilgi weririm.
ediz doru goruosun 2 dolar ama hicbisi yapmadan kazanilan bi 2 dolar bu.sen bişi yapmadan kazanabiliomusun en azından 2 dolar? eger cvpin ewtse nasi yaptigini solersen bizde faydalaniriz.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
usekes' Alıntı:
ethem sana da hayırlı olsun referxchanger paraya ceviriomus ben onla konuscam ona gore sanada bilgi weririm.
ediz doru goruosun 2 dolar ama hicbisi yapmadan kazanilan bi 2 dolar bu.sen bişi yapmadan kazanabiliomusun en azından 2 dolar? eger cvpin ewtse nasi yaptigini solersen bizde faydalaniriz.

Doğru küçük bir meblağ olmasına rağmen teşvik amacıyla çeviririz tabii. Türk kullanıcılar bu işlerin boş olduğunu düşünmesi sakın. Çalışan kazanıyor :)

infoma bakın

Saygılar...

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cashforactiona iki gündür üye olmak istiyorum ama zaten bu ip adresi kayitli diyor. mail attim bi cevap geldi ama hala düzelmedi. bugün yine deneyecem daha önce hiç üye olmadım ben oraya.

E

ediz

Misafir
bence böyle 2-3 $ için uğraşacağınıza
az bulunan veya olmayan konusu sağlam bir websitesi yapın ve aylık ödeme ile reklam alın
bu daha akıllıca

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok ediz konu soyle siteyi yapalim. aylik odeme ile reklam alabilmek icin iyi hit olmasi lzm bunun icin reklam yapmak lzm. reklam icin para lazm.
bak basa donduk. reklam icin para lzm. bizde parayi 2-3 dolar da olsa kazanioruz heralde sitemiz war ama ole super bisi diil. reklamini yapmam icin para lzm malum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5