İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ödeme garantili Güvenli çok kazandıran sistem Napolyon (süperteklif)

bilgisaymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Napolyon yeni internetten para kazanma sitelerinden biri aslında yeni sayılmaz bilen bilir eskiden süperteklif vardı onun yenilenmiş hali ve artık kazanmak daha kolay sadece profil bilgilerinizi tamamlamak size 10 tl veriyor 100 tlde bir ödeme alıyorsunuz sitede 1000 nap 1 tl yani profil bilgilerinizi tamamlarsanız 10000 nap yani 10 tl kazanıyorsunuz...

sizin referansınızla üye olan her üye için 300 nap kazanıyorsunuz...

ayrıca anketlere katılarak reklamlara tıklayarak da kazanabiliyorsunuz benim arkadaslarım var ödeme almış isteyen olursa resimlerini atarım...

o kadar bilgilendirdim ebnim referansımla üye olur musnuz?

referansımla üye olana +rep vreceğim

kazanmak istemeseniz bile nolur referansımla üye olun dediğim gibi üye olana +rep verecğim...

üye olmak için: Tıkla

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
milletin e-posta hesaplarını satmaktan başka dertleri yok onların! Git çalış gerçek hayatta para kazan.. tecrübeli biri olarak söylüyürum boşa zaman kaybedecen!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5