İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ödeme yapmayan dolandırıcı PTC sitelerin listesi !

duke nukem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar aşşağıda tecrübe ettiğim 2 site ile bu sayfayı açıyorum. Sizde ödeme alamadığınız scammer olarak adlandırılan siteleri burada bildirin ve bu topic bir arşiv niteliği kazansın ve herkez sakınsın !

1) Bux.to

Çok meşur olan bu siteden 3 Ekim 2007 tarihinde 10 dolarlık ödememi istetmeme rağmen hala hiçbir şekilde ödeme yok. TOS 30 gün olarak geçiyor tamam ama forumda ödeme alamadığıma dair mesaj attığımda bana 30 gün değil 30 iş günü yanıtını verdiler. 30 iş gününüde çoktan geçmesine rağmen hala ödeme yok !!!

2) Buxeuro.com

Kesinlikle kaçılması gereken diğer site ! Pay out 7 € ve ben bu değere ulaşıp ödeme butonuna bastığımda bana kaydın alındığına dair mesaj çıktı ama buton hala aktifti. Durumu adminine bildirdim ve ödeme alamadığıma dair ticket açtım ama yanıt gelmedi . Sonra bir baktımki 1.7 € gibi hayali , satın almadığım reklam linki diye benim hesabımdan bu miktarı düşürmüş. Sonra tekrar 7 € değerine ulaşıp ödemeyi tekrar istettim ama yanıt olmadığı gibi şimdi baktığımda site adreside açılmıyor !

Sizde bunlar gibi scam listesinde olanları buraya ekleyin hepimiz kaçınalım !

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Aşağıdaki linkte verdiğim siteler ödeme yapmamaktadır, kara listededir.
Liste uronlinbiz.com adresinden güncellenmektedir.

www.BOLKAZAN.tk

Not: 30 Aralık 2007'den beri bende bux.to'dan ödeme alamıyorum ancak düzenli ödeme yapan ama minicik ödeme yapan clicncash var, 0,1cent gibi tıklama başına ödediği rakam, reflere de %05 gibi birşey veriyor.

K

Kayıtsız Üye

Misafir
arkadaşlar bux.to adresinden ödeme alan var. normalde 30 iş günü 45 gün yapar. bunlar biraz daha geç olarak 50 ile 60 gün arasında yatırıyorlar. inanmayan olursa resim gösterebilirim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.