İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ödememi aldım.

B

BelevianChaos

Misafir
değişik bir sistem olmuş denemeden yazmak istememiştim. söylemekte sakınca görmüyorum ilk ödememi aldım 85 ytl. hatta hesap numaramı 0000000 şeklinde yazmıştım telefon açıp ödeme için düzeltmemi istediler bende şaşırdım. oldukça getirisi yüksek bi iş. ben birkaçtane site yapıp yüklenecem. gelen geliri de açık söylemek gerekirse maillist ile yaptım. tamamen denemek için yani. (mail spami bende onaylamıyorum). bi göz atın. gerçekten birsüre sonra parlayacak gibi görünüyor.

http://www.yuklupara.com

kolay gelsin

C

C0mplicat3d

Misafir
bunlar daha YTL hesabı yapmayı bilmiyorlar!

Ana sayfadaki Ana bannerde yazan söze bak:

Türkiyeden aramalarda $0.50 Yani 650 YKR!

:) 65 YKR olacaktı..

B

BelevianChaos

Misafir
msnde söyledim. bir arkadaşım farketti diyerekten. çok teşekkür ediyorlar. 650.000 TL yapmışlar önce sonradan YTL yapmaya karar vermişler dalgınlıkla öle kalmış.

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
gercekten degisik bi sistemmis ama daha cok absürt sitelere kazandirir

salihk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guzel bi sisteme benziyor ama bizim turk kulanıcılar pek kullanmaz gibi.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
telefondasifre.com da var buna benzer hadiny rekabet olsun bize yarasin : )

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
yine mi dialer, yine mi?

en azından bunda zorla arama olmaz diye umut ediyorum.

B

BelevianChaos

Misafir
Paraemon' Alıntı:
Belevian bu senin siten olmasın. ?

eheh msnde ekliler yahu. ne kadar fesat kalplisiniz. hiç düzgün düşenmiyorsunuz ha. ama olmasını isterdim yani..

B

BelevianChaos

Misafir
valla ben clicklere güvenmiyorum. gösterimlere de pek güven kalmadı. neyin ne olduğu belli değil. Güvenilir gösterim olsa türk bi firma hoş olurdu. Adı sanı belli falan. ama yok işte

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunlar bu arama işi için bir siteyi kullanıyorlar ama bulamadım. hepimizin yapabileceği bir iş bu. bu hizmeti veren site hangisi onu bulsak hem böyle bir iş yapabiliriz hemde kendi projelerimiz için kullanabiliriz. örneğin üyelikli bir site yaptık, kredi kartı kullanmak her yiğidin karı değil ama bu kullanılabilir.

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk önce telefon actılar diorsun suandada msnde fln diosun..
ne kadar inandırıcısın bilinmez.

B

BelevianChaos

Misafir
romantik senin okuman yok mu kardeş? adamları savunan yok burada bu 1. ödeme yaparken aradılar 2. resimdeki yanlışı msnden söyledim bu da 3. aboo başıma kaldı. yaranamıyoz kimseye

fatihfx, kendi içeriğine koyabiliyorsun zaten. o dediğin şeyi burayla da yapabiliyorsun yani. kurulumda falan da yardım ediyorlar. bende yapacam öyle bişi. 10 dk da hallederiz dediler. iyi bişi yapmak lazım

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dünden beri calisiyorum iyi bi miktar cıktı ödeme yaparsa sizi bilgilendiririm.

F

f2r4t

Misafir
telefondasifre.com dayım ben bayi değiliz falan yazmışlar oldukça iyi geliri.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu sitenin logosunda ve yanındaki bağlantı resimlerinde kullanılmış fontu arıyorum bir türlü bulamadım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5