Merhaba arkadaşlar sitemizin ilk yarışmasını sizlere sunuyorum.
Yarışmaya Katılmak için yapmanız gerekenler :
1- Script Bölümü veya İndirme Bölümü kategorilerine toplamda 25 adet konu paylaşımı yapıcaksınız.(Önceden paylaşılan konular paylaşılmamalıdır.)
2- Hepsi bu kadar konuları paylaştıktan sonra buraya yarışamaya katılmak istiyorum deyin ve katılın...
Yarışma Şartları (Kurallar vs.) :
1- Yarışma 10.07.2011 tarihinde sona erecektir.
2- Yukarıdaki tarihe kadar yarışmaya en az 10 kişi katılmaz ise yarışma tarihini uzatabiliriz.
3- Ödülü kazanan kişi ödülü 48 saat içinde bize ulaşarak istemez ise ödülü kazanma hakkını kaybeder. Bu durumda Juh.in ödülü bir sonraki yarışmada kullanır.
4- Ödüller random.org sitesinde yapılacak çekiliş ile kime gideceği belirlenecektir. Başvuru sıranız numarınızdır.
Ödüller :
1 Kişiye Facebook Sayfası (+1000 Kişili )Sayfa Linki
1 Kişiye 0.50 TL Paypal
1 Kişiye 0.25 TL Paypal
Yarışma şartlarını sağladıktan sonra bu linkten yarışmaya katılabilirsiniz.
Yarışmaya Katılmak için yapmanız gerekenler :
1- Script Bölümü veya İndirme Bölümü kategorilerine toplamda 25 adet konu paylaşımı yapıcaksınız.(Önceden paylaşılan konular paylaşılmamalıdır.)
2- Hepsi bu kadar konuları paylaştıktan sonra buraya yarışamaya katılmak istiyorum deyin ve katılın...
Yarışma Şartları (Kurallar vs.) :
1- Yarışma 10.07.2011 tarihinde sona erecektir.
2- Yukarıdaki tarihe kadar yarışmaya en az 10 kişi katılmaz ise yarışma tarihini uzatabiliriz.
3- Ödülü kazanan kişi ödülü 48 saat içinde bize ulaşarak istemez ise ödülü kazanma hakkını kaybeder. Bu durumda Juh.in ödülü bir sonraki yarışmada kullanır.
4- Ödüller random.org sitesinde yapılacak çekiliş ile kime gideceği belirlenecektir. Başvuru sıranız numarınızdır.
Ödüller :
1 Kişiye Facebook Sayfası (+1000 Kişili )Sayfa Linki
1 Kişiye 0.50 TL Paypal
1 Kişiye 0.25 TL Paypal
Yarışma şartlarını sağladıktan sonra bu linkten yarışmaya katılabilirsiniz.