İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ödüllü tasarım

L

_lancer_

Misafir
Dolaşırken dikkatimi çekti www.zuxxi.net site ile www.maksimum.com benzeriği.Tabi tasarım çalmakla sınırlı kalmayıp bu tasarımı Golden Web Awards 2005-2006 yarışmasına sokmuş.Ödül aldığına dair yazılarıda sitesinde yayınlamakta.

Aykan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ehehe belkide scripttir ya da marez e düşmüştür ;) ama maximum grafiklerde daha iyi bence...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
:D iki sitede aynı harbiden yaaa . ben bu maksimumu maksimum kartın sitesi biliodum acaba oylemi yoksa deilmi . ilginc garip ayıp ...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
YAPIM AŞAMASINDA SİTEMİZ

30.03.2006
TARİHİ İTİBARİ İLE YENİLENMEYE GİRMİŞTİR... Copyright zuxxi.NET & MstyLe
Kaynak Belirtildiği Sürece Herşey Yayınlanabilir. İnternet Bir Paylaşımdır . Bu Paylaşımda Sadece Emeğe Saygı Bize Yeterlir

http://www.zuxxi.net/menulink7.htm

hahahahahaha

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapılan tamamen bir şerefsizlik örneği adam belli zaten üsteki banner bak aramızda böyle insanlar olduğuna utanıyorum benim sitelerimde aynı durumda malesef ve gerekirse hosting firmalarını arayip durumu anlatıyorum...

resillik...

R

reisabi

Misafir
Kaynak Belirtildiği Sürece Herşey Yayınlanabilir. İnternet Bir Paylaşımdır . Bu Paylaşımda Sadece Emeğe Saygı Bize Yeterlir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5