Bende bir ara yapmıştım, direkt bilgisayar tarihçesi ve günümüz bilgisayarlarıyla devam edip donanıma girmiştim, o gün bütün bilgisayarı söküp tek tek neyin ne işe yaradığını ve toplamayı öğretmiştim hayırlı olsun hocam
facebook da bir video vardı. adama diyor penceriyi kapamak için çarpıya bas diye. adam gidiyor önce eliyle çarpıya basıyor. sonra muose ile basın denince mouse yi monitere götürüp çarpıya basıyor:d
başına bunlar gelebilir
bence bilgisayarlara cs yükleyin zaten öğrencilerin gıkı çıkmaz
baya yorucuymuş ya bu iş sanırım alışana kadar biraz yorucak beni ilk gün heyacanı ile ayakta durmaktan bacaklarım arımıştı eve kendimi zor attım 8 de uyumuşum bu gün sabahtı allahtanda artık oturuyorum ara sıra yotulmadım fazla bilgisayar kullanmayı bilmeyen 2 kişi var sınıf 16 kişi sınıf zevkli iş miş tavsiye ederim.
Bir bilgisayar kursuna gelmekle elde etmek istediklerinin ne olduğunu sorma fırsatınız olursa lütfen paylaşır mısınız?
Üniversitesi diplomanız olması yeterli bölüm ile alakalı.bilgisayar dersi verebilmek için nasıl bir belge istiyorlar yada diploma filan ?
he ya kötü oldu. inşallah seneye kadar devam ederim zaten gelen hocaların çoğu halk eğitimde asmekte okulda yada dershanede öğretmen sanırım benden başka bu işe yeni başlayan yok.Öğretmenler günü geçti galiba !
günde 6 saat haftada 30 saat ayda 120 saat 5 ayda 600 saatte anlatıcam yani bu dediklerini