İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oh Be.. Sonunda Turkhack.Net Benim..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhabalar..
Bugün düsen domainlerden Turkhack.Net i tam 12 dakika. (720 saniye) (1 saatin 5 / 1 i) kadar ugrastiktan sonra alabildim.. Ah telekom ahh telekom.. Eğer alamasaydım o domaini gorusurduk seninle :)
Neyse sonucta domaini aldım.. Almasına aldımda hek'ten felan anlamiyorum.. Bakalim olsun.. 6.67 $ eder herhalde :)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun, evveliyatında kime aitti, kanter icinde kalmısın belli :p

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Valla gecmisini bilmiyorum. Liste vardi bende. Sabah baktim bu isim bugun dusecekmis. Genelde düsen domainleri bir gün sonra kaydediyordum. Bu ilk kez oldu. Yani düstügü gün kaydettim. Gercektende kan-ter icinde kaldim.. Simdi yine telekom ile bogusuyorum. Bir kac domain daha var. Onlar alinmismi diye bakacagim. Resellerime login olmadan bakmayayim diyorum. Bu seferde login olamiyorum. Neyse en azindan Turkhack.Net i aldım..

innDirmp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msn messenger 7 turkcemi sitedeki?

guzel domain. hayırlı olsun. sat alalım..:)

D

domainturk

Misafir
Hadi bakaLIm hayirli oLSun..Onun yanIn da dusen cok guzeL 1 domain daha vardi gormedin sanIrIm onu..

H

Heryerdeyiz

Misafir
arkadaş hepsini kapmış alla alla bize bişi kalmamışki :)
hayırlı olsun...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
domainturk' Alıntı:
Hadi bakaLIm hayirli oLSun..Onun yanIn da dusen cok guzeL 1 domain daha vardi gormedin sanIrIm onu..
2004-12-15 FRESHTURKEY.COM
2004-12-15 TURKATEIST.COM
2004-12-15 TURKHACK.NET
2004-12-15 TURKJOB.COM
2004-12-15 TURKSOY.COM
Valla ben icerisinde Turk kelimesi gecenlere bakmistim. Dün düsenlerde bunlar..
Aralarinda bana göre en guzelini ben almisim :)
Bu arada domaini satmayi dusunuyorum. Almak isteyen varsa özel mesaj ile tekliflerini yazabilirler..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
En fazla veren 40 Milyon verdi. Ya dün aksam birde MarkSpencer.Net domainini aldım :) BakaLım Onu ne yapacagız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.