Öhm, Merhaba !
Kılçıklanma yaşasada birazcık geç kalsada biraz makale yazayım dedim index yesin falan olayı
Arkadaşlar beni bildiğiniz üzere tüm webmastersitelerinde bulunan fakat WS kısaltmasıyla bir webmaster forumundan ayrılamayan fakat yönetimin biraz düşüklüğünü ve olaylarla ilgilenmediğini görüp orayı bırakan işte o ben
6 7 senedir internet ile uğraşıp şu anda öğrencilik yapmaktayım.R10 - iyinet - wS gibi büyük webmaster forumlarında bulunmaktayım.WS'nin ortamı ve forum baltalıyıcıları artık sıktı piyasa bitti diyelim biz ona satış yapamamaktayız.Artık bıktım anlıyacağınız.Bütün webmasterforumlarının ana kapısı iyinet ile yoluma devam etme yolundayım artık anasayfam WS veya kendi websitelerim değil İYİNET ! Ortamıda insanlarıda konu baltalayıcılarıda çok güzel
Sevdim yani anlıyacağınız bu forumdan en eski tanıştığım ve web'e atandığım beni web'e atatan kişide değerli iyinet moderatörlerinden "Oğuz"dur.O zamanlar pek birşey bilmiyordu benim gibi
Beraber Akkomhosting adı altında Akdemir ve Komser soy isimlerinle birleştirip Oğuzhan Akdemir ve Komser ortaklığıyla yola devam ettim.Şu anda Antalya'da yaşamakta ve hayatımdan memnunum.
-
Adım:Furkan
Soyadım:Turan
Yaşım:XX.XX.XX
Nereden:Antalya
Websites:www.Sanalizasyon.org - www.sanalizasyon.net - www.Panpa.in - www.Furkantrn.com - www.Teknofull.net - www.Devretr.com - www.Yonhosting.com - www.Sehabefan.net - www.Yusufgny.net - www.RadyoRH.net - www.Gazipasahost.com - www.Caglarhost.com gibi 20 'ye yakın websitem bulunmaktadır.
WMFrmNICKLERI:
R10: Furkantrn
iyin:Furkanturan:harika:
WS: Furkanturan
WMD: Furkanturan
İF: Furkanturan
Kılçıklanma yaşasada birazcık geç kalsada biraz makale yazayım dedim index yesin falan olayı
-
Adım:Furkan
Soyadım:Turan
Yaşım:XX.XX.XX
Nereden:Antalya
Websites:www.Sanalizasyon.org - www.sanalizasyon.net - www.Panpa.in - www.Furkantrn.com - www.Teknofull.net - www.Devretr.com - www.Yonhosting.com - www.Sehabefan.net - www.Yusufgny.net - www.RadyoRH.net - www.Gazipasahost.com - www.Caglarhost.com gibi 20 'ye yakın websitem bulunmaktadır.
WMFrmNICKLERI:
R10: Furkantrn
iyin:Furkanturan:harika:
WS: Furkanturan
WMD: Furkanturan
İF: Furkanturan