İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Öhm-Öhm, Merhaba !

Furkanturan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Öhm, Merhaba !
Kılçıklanma yaşasada birazcık geç kalsada biraz makale yazayım dedim index yesin falan olayı :) Arkadaşlar beni bildiğiniz üzere tüm webmastersitelerinde bulunan fakat WS kısaltmasıyla bir webmaster forumundan ayrılamayan fakat yönetimin biraz düşüklüğünü ve olaylarla ilgilenmediğini görüp orayı bırakan işte o ben :) 6 7 senedir internet ile uğraşıp şu anda öğrencilik yapmaktayım.R10 - iyinet - wS gibi büyük webmaster forumlarında bulunmaktayım.WS'nin ortamı ve forum baltalıyıcıları artık sıktı piyasa bitti diyelim biz ona satış yapamamaktayız.Artık bıktım anlıyacağınız.Bütün webmasterforumlarının ana kapısı iyinet ile yoluma devam etme yolundayım artık anasayfam WS veya kendi websitelerim değil İYİNET ! Ortamıda insanlarıda konu baltalayıcılarıda çok güzel :D Sevdim yani anlıyacağınız bu forumdan en eski tanıştığım ve web'e atandığım beni web'e atatan kişide değerli iyinet moderatörlerinden "Oğuz"dur.O zamanlar pek birşey bilmiyordu benim gibi :D Beraber Akkomhosting adı altında Akdemir ve Komser soy isimlerinle birleştirip Oğuzhan Akdemir ve Komser ortaklığıyla yola devam ettim.Şu anda Antalya'da yaşamakta ve hayatımdan memnunum.
-
Adım:Furkan
Soyadım:Turan
Yaşım:XX.XX.XX :)
Nereden:Antalya
Websites:www.Sanalizasyon.org - www.sanalizasyon.net - www.Panpa.in - www.Furkantrn.com - www.Teknofull.net - www.Devretr.com - www.Yonhosting.com - www.Sehabefan.net - www.Yusufgny.net - www.RadyoRH.net - www.Gazipasahost.com - www.Caglarhost.com gibi 20 'ye yakın websitem bulunmaktadır.
WMFrmNICKLERI:
R10: Furkantrn
iyin:Furkanturan:harika:
WS: Furkanturan
WMD: Furkanturan
İF: Furkanturan

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
Aramıza hoşgeldin umarım daha güzel başarılara bir adım daha yaklaşırsın.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Hoşgeldin.
websitesi yerine sadece domain desen daha doğru olurdu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.