Slm,
Tam işleri yoluna koyuyoruz derken account suspended!
Please contact billing department falan filan..
Arkadaşlar bana yabancı olmak şartıyla önerebileceğiniz reseller satan iyi bir firma lazım.
Öncellikle şunu öğrendim ki reseller alırken kaç gb alan veya kaç gb BW olduğunun yanında aynı zamanda kaç online user olacağı, nekadar kişiye database bağlantısına izin verileceği, serverin ram inin ve işlemcisinin nekadar kullanılacağı da önemli imiş.
Yardımcı olabilecek biri varmı, Bana şukadar ram kullanmışsınız şukadar işlemci kullanmışsınız demeyecek sadece alan miktarı ve bandwith ile yetinen veyahut nekadar işlemci kullandığıma veya ram kullandığıma karışmayan böyle bir firma yok isede yüksek miktarda kullanıma izin veren %10 işlemci %20 ram kullanımı gibi, böyle bir firma arıyorum, Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler
Sitemi kapattılar ve şöle bir mail gelmiş.
Reselleri resellerzoom dan almıştım.
Hello,
Account still overloading and overlimits at server, suspended now, reply to resolve.
============================================
Account usage.
April-10-2007
Average CPU%:- 2.15
Average MEM%:- 3.30
Top Process %CPU 67.0
Tam işleri yoluna koyuyoruz derken account suspended!
Please contact billing department falan filan..
Arkadaşlar bana yabancı olmak şartıyla önerebileceğiniz reseller satan iyi bir firma lazım.
Öncellikle şunu öğrendim ki reseller alırken kaç gb alan veya kaç gb BW olduğunun yanında aynı zamanda kaç online user olacağı, nekadar kişiye database bağlantısına izin verileceği, serverin ram inin ve işlemcisinin nekadar kullanılacağı da önemli imiş.
Yardımcı olabilecek biri varmı, Bana şukadar ram kullanmışsınız şukadar işlemci kullanmışsınız demeyecek sadece alan miktarı ve bandwith ile yetinen veyahut nekadar işlemci kullandığıma veya ram kullandığıma karışmayan böyle bir firma yok isede yüksek miktarda kullanıma izin veren %10 işlemci %20 ram kullanımı gibi, böyle bir firma arıyorum, Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler
Sitemi kapattılar ve şöle bir mail gelmiş.
Reselleri resellerzoom dan almıştım.
Hello,
Account still overloading and overlimits at server, suspended now, reply to resolve.
Account usage.
April-10-2007
Average CPU%:- 2.15
Average MEM%:- 3.30
Top Process %CPU 67.0
PHP:
Top Process %CPU 50.0 /usr/bin/php index.php
Top Process %CPU 42.0 /usr/bin/php index.php
From our AUP:-
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Budget resellers may not use more than 1% CPU daily, 3% memory daily, run more than 8 simultaneous
processes per user, allow any process to run for longer than 15 CPU seconds, or run any process that
consumes more than 10% of available CPU at any time. Databases are limited to 8 max user connections
with a max query time of 5 seconds.
Cron jobs must not execute more than once every hour and niced to 10 or greater.