B
Bedavalar-Net
Misafir
Cok haklisin,en iyisi kaliteye yönelmek sanirim.Bunun sonucundada google dan kazaniriz insallah.
Neden kazanılmazmış ? 2000 absürt site hiti ile günde 15 / 30 $ + kazandığım günler oldu. Istersem yine kazanırım.yoktur' Alıntı:örneğin "Paris Hilton" için bir fan sitesi yaptınız tamam hiti çok yüksek olabilir ama bu siteden para mara kazanamazsınız.
canner' Alıntı:Açıkçası Sitem Gazete linklerinin yer aldığı bir site.... Sitem www.gazetebul.com Bu sitede 5 günde 2 dolar daha olmadı... Ortalama 5 Günde 624 Gösterim... Ne yapmalıyım Ki Günde 5 Dolar istiyorum Fazlasında Gözüm yok..
Diğer arkadaşlar hile yap demiş.. Şimdi Hile yapacaksın da nasıl yapacaksın! Hile yaparsan canını kötü yakıyorlar! Bunuda biliyorum!
nedo' Alıntı:Adsense'in frame konusunda herhangi bir maddesi yok TOS da. Ancak 2 tane frame konusunda sorun olabilecek madde var.
1. si adsense sitenizde konu ile alakalı "keyword-targeted" reklam çıkması gerek der... Örneğin mp3 konulu sitenizde loan reklamı çıkarır iseniz (özellikle bolca mp3 reklamı var iken) bu adsense için sorun olabilir. Çünkü tıklanma oranınız azalacaktır. Dikkat ederseniz adsense, kendi sitesindede öngördüğü kurallar çerçevesinde nasıl daha fazla tıklama oranı elde edersiniz diye size bilgi verir. Tıklama oranının yüksek olması bir çok açıdan adsense'in yararınadır. Ayrıca diğer mp3 siteleride mp3 kelimesi az ödüyor diye başka reklamları kullanır, ozamanda mp3 reklamları birikir/tıklama olmaz bu da adsense için sorun teşkil eder.
2. si ise bir reklamı 1 den fazla kez aynı sayfada gösteremeyeceğinizdir. Eğer 2 tane frame reklam yayınlarsanız aynı reklam aynı sayfada birden çok kez görüntülenebilir. Özellikle framelere yazıyı yazıyor iseniz yada sitenizin içeriği olan konuda kısıtlı reklamlar yayınlanıyor ise olası bi durum.
Sonuç olarak reklamı frame içinde 1 kere kullanmak ve başka bir şekilde sayfada reklam yayınlamamak (frame in içine birşey yazmamanız durumunda) tamamen yasal.
Sayfanızda reklam çıkmıyor yada alakasız reklamlar çıkıyor ise frame in içine yazı yazarak ilgi alakalı yada herhangi bir reklam çıkarma durumunun ise yasal oldacağını varsayabiliyorum ancak... 1 senedir adsense ile çalışıyorum, bu konuda bir kaç mail alışverişi yaptıydık zamanında, bir şey demedilerdi net olarak...
Uzun zaman günde 2500 click ve %4 tıklanma oranı ile frame içerisinde gösterdim reklamları bir sitemde, bu aradada mailleştik... Herhangi bir problem yaşanmamıştı.