İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ölümcül Ürünlerin Reklamını Yayınlamama Kampanyası

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Bugün siteme yazılan bir yorumu müstakil bir yazı olarak yayınladım:
http://www.bodytr.com/2010/08/zayiflama-hapi-kullanan-birinin-yasadiklari.html

Sizlerden, yani siteleri yapanlardan bu ürünlere karşı tavır koymanızı istirham ediyorum. Lütfen bunu halkımız için yapın.

Bakın, 2 seneye yakın zamandır bu siteyi yönetiyorum ve 5 kuruş bile kazanmadım. Google reklamlarını yayınlamıyorum, Virgülklik reklamlarından da 50 lira olmadan çekim yapamıyorum zaten (6 aydır yayınlıyorum, 25 lira birikti, şu an yayınlanan Parsley reklamını da yayınlandığı gün yasakladım ama kalkmadı, pazartesi telefonla kaldırtacağım). Üstelik onlarca reklam teklifini de redddettim.

Benim amacım kazanç falan değil.
Sizlerden de bu konuya duyarsız kalmamanızı bekliyorum, istirham ediyorum.

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
İlaç Kullanıcısının yazdığı yazının tamamını okuyamadım ama tahmin edebiliyorum.Ölümcül ürünlerin reklamını yayınlayıp yayınlamamak bir yana dursun,tüm bu yasananlara,duyumlara ve hatta ölümlere ragmen alan insanlara acaip kızıyorum.Kilolu olmak bu denli mi insanı akıldışı şeyler yapmaya iter? bu kadar mı psikolojisini bozar? Anlam veremiyorum ,zayıflama ilaçları hakkındaki yorumları bile gerçek kişilerin değil site sahiplerinin yazdıklarını anlayamıyor mu bu insanlar ? İlaç piyasaya daha dun cıkmış 3 ayda 15 kilo verdim yalanları dolu yorumları okuyup aldanan insanlara üzülüyorum ve halkımızın akıllanmasını diliyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Kafası kolay yoldan kilo vermeye çalışan ama bunun sağlığına ne kadar etki edeceğini bilmeyen insanlara çok kızıyorum. Sonuç ne olursa olsun doğrusu üzülmüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.