Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba, ben bu imza durumunu anlamadım. Hangi kodu denediysem olmadı. 2'inci bişey de, konu içinde köprü link dahi yapamıyorum. Forum içinde de detaylı bilgi göremedim. Çözmeye çalışıyorum. Bilgi verebilecek olan var mı?
kopru link dedigin eger hyperlink ise (turkce terimleri cok bilmiyorum) imzan'da bunu yapamazsin. bunun icin prestij uye vb olman lazim.
forumda konu icinde link vermek istiyorsan eger link vermek istedigin yaziyi sec sonra da
bu simgeye tikla ve karsina gelen pencereye de yonlendirmek istedigin linki yaz.
that's all
vay arkadaş alıntı yaparak cevap veriyim dedim onu da yapamadım : ))) 50 post falan diye hata veriyo, galiba bir sınırı var herşeyin, ben o sınırı geçince olacak bunlar. Köprü link dediğin olayı zaten biliyorum imza olayını da biliyorum da yaptığımda uyarı geliyor, demekki belli bir mesaj atmam lazım foruma