İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Onaylı paypal dan onaysız üyeliğe 0.05 tl

dfn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1. Üye olacağınız site normal forum sitesidir. Mail adresinizi gereksiz maillerle doldurmaz sizi herhangi bir yükümlülük altına sokmaz.

2. Site üyeliği aktivasyon istemiyor. Nickinizle üye olup bir kere giriş yapmanız yeterli. Size üye olduğunuza dair mail dahi gelmeyecek.

3. Üyelik 10 arlı guruplar halinde sınırlandırılacaktır. İlk on kişiden sonra bloke olacak tekrar on kişilik gruplar halinde açılacaktır. Farklı IP adresinden on kişi üye getirebilecek arkadaşlar bunu PM ile bildirsinler.

4. Ödemeler üyelik nickinizin ve paypal adresinizin bana bildirilmesi ile aynı gün içinde yapılacaktır. Ödemeler kesinlikle hediye bölümünden yapılıp ödeme geri alma iptal şeklinde hileli yollara başvurulmayacaktır.

5. İşlem neticesi parasını alan arkadaşlar buraya yazsınlar bunlar daha sonra açacağım başka konularla ilgili referans olarak kabul edilecektir.

6. Gün bitim saati olan 24:00 a kadar geçerlidir. Gün bitiminde ödemeler yapılıp yeniden konu açıldığında konu güncellenmiştir şeklinde bilgi verilecektir.

7. Aynı IP ten yapılan birden fazla üyelik geçerli değildir.

İlgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5