İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Onbin ziyaretçiden bir anda On ziyaretçiye düşüş

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 gündür gariplik var hem hitler doğal olarakta gelirler dibe vurdu.. zaten sitenin çoğunluk hiti googleydi.. tasarımı değiştirip deniyeceğim bakalım. herkeste bi düşüş varmış acaba genelmi?

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Google Bomb olmuşsunuz anladığım kadarıyla 1 hafta sonra düzelir bende öyle oldu

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah allah , banada Google 2 gündür hitleri fazla fazla gonderıyor ..dalgalanıyor yine ..

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim bir sitem ocakta sandboxa düşmüştü 5 ay çıkmasını bekledim ve denilenleri tek tek uyguladım.Bir sonuç vermedi. 11 mayısta aynı içeriği başka bir domain üzerinden açtım ve şuan 16 günde eski hitini yakaladı.
Sandboxa giren arkadaşlara önerim seo eklentisi kullanıyorsanız kaldırıp aynı içerikle yeni bir domain açın. ve yeni domainde alacağınız linkleri eski domainde populer olan alt sayfalara dağınık şekilde alın.(aralıklı şekilde link alın) Hedef kelimenize yoğunlaşmayın. Zaten çoğumuzun sandboxa düşüş sebebi tek kelimeye fazla link almamızdır diye düşünüyorum.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
benim iki sitede dibi boyladı tam ilk sayfaya yaklaşıyodum şimdi aramalarda yok (ilk 1000 sayfa içinde bulamadım yani:))

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
17 bin li hitlerden 10 bine düştüm :( 5 gündür düşüş devam ediyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5