İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Öneri: İyinet Chat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Forumda arkadaşlık sistemi var ama tabiri caize hiçbir işe yaramıyor.

Şu foruma facebooktaki gibi chat sistemi getirseniz eğer, soru sormak için pm yerine online dostlarımıza sorabiliriz.

Forum ortamına zarar vereceğini sanmıyorum, aksine gereksiz tekrarlanan konuların açılmasınada engel olur.

Tartışılacak konular zaten her şekilde foruma konu olarak açılacak ve tartışılacaktır.

Linkteki forumda gördüm ve çok hoşuma gitti. Facebook'a ciddi rakip olur en azından webmasterlar (ve wm adayları için) iyinet sitesi. Ve wm siteleri arasında öncü ve yenilikçi bir olay olacaktır diye düşünüyorum.

http://www.itbiti.com/

Görüş ve öneri belirtecek arkadaşlar olursa eğer şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla,
Daniel

Ekleme: Normal chat değil, facebook taki gibi sadece forumda arkadaş olarak eklediğimiz kişiler ile bu chat yapılması yönündedir benim düşüncem.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
Bu eklenti vbulletinde ücretli aga. ayrıca bu konuşuldu, edilecek küfürler yada başka konular için kullanıcılar rahatsız edilebilir düşüncesiyle iptal edildi, ayrıca chat sistemi olursa insanlar direk chatten birisine sorar, sonra foruma konu açılmaz mazallah:)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Hmm eğer çok masraflı ise o zaman vazgeçilebilinir. Sadece arkadaş olarak eklediklerimizi chatte görürsek sıkıntı olmaz küfür gibi. Zaten 6 tanecik arkadaşım ekli şuan forumdaki listemde.

Foruma konu açılmama durum olması inandırıcı değil bence.

Facede chat var diye millet entry girmiyor mu? deli gibi bütün gün ona buna yorum yazıyorlar hemde :)

Bence forum canlanır ama daha önce konuşulduysa özür dilerim ben kaçırmışım bu konuyu...

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Bu eklenti vbulletinde ücretli aga. ayrıca bu konuşuldu, edilecek küfürler yada başka konular için kullanıcılar rahatsız edilebilir düşüncesiyle iptal edildi, ayrıca chat sistemi olursa insanlar direk chatten birisine sorar, sonra foruma konu açılmaz mazallah:)

Ücretsiz ve sansür konabilen chat sistemleri mevcut ama chat olmamasından yanayım zaten 18 yas altı haddinden fazla forumda ve onlara laf anlatmamış zamanımız tükeniyor birde forumda onların sohbetlerine tanık olmayı düşünemiyorum bile :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.