İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Öneri: Küçük Webmasterlar Yarışıyor Yarışması?

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Benimde katıldığım bir yarışma vardı. 18 yaşından küçük olmanın avantajları işte:) Çok eğlenmiştim, tekrarlanmasını rica ediyorum, Öncekinde olduğu gibi Eif moderatörlüğünde tabiki :)

Yarışma kurallarıda çok iyiydi. Bir blog yarışmasıydı.

http://forum.iyinet.com/diger-yarismalar/177764-kucuk-webmasterlar-yarisiyor-6-eylul-13-eylul.html

Tam olarak 1 Yıl önce yapılmıştı.

(yarışma bannerinde 1. geleneksel diyordu. devamı gelir diye düşündüğüm için bu başlığı açtım, yanlış yerdeyse yada gereksizse silin lütfen.)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Çok güzel bir öneri sunmuşsun. Geçen sene 6 eylülde başladık. Tam bir sene olmuş :)

KWY Blog Yarışması (6 Eylül - 13 Eylül)

KWY Logo Yarışması (16 Eylül - 30 Eylül)

KWY Makale Yarışması (8 Ekim - 22 Ekim)

Olmak üzere 3 yarışma yaptık. Güzeldi zevkliydi, katılım da iyiydi. Bu sene de yapmak isteriz ama aynı katılımı sağlamamız açısından forumu öncesinde biraz daha canlandırmamız gerektiğini düşünüyorum.

Forumda son yapılan yarışmalara bakıyorum gerek SEO yarışması, gerekse makale yarışmasında kişiler sırf yarışma için gelmişler, yarışmışlar gibi bir izlenmiş oluştu bende. Özellikle SEO yarışması için. O dönemde yoktum aslında yanlışım varsa düzeltilsin. Yarışma forumun aktif üyeleri arasında yapılırsa zevkli oluyor, herkes birbirini tanıyor, hem karşılıklı bir güven ortamı da oluşuyor. KWY ler bu yüzden güzeldi. Tekrar yapmak isteriz :)

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Evet ne yazıkki 1 yıl önceki canlı ortam şuan yok. Katılacak kişi çokda fazla göremiyorum bende.

Ama belki tanıtım yapılabilir, cezbedici birde ödül gerekiyor bu ödül içinde bir sponsor.

Yapılacaksa da Küçük webmasterlar için Okullar başlamadan önce yapılmasıda gerekiyor. (Not:17 Eylül okullar açılmakta.)

Zaman kısıtlı fakat hızlı bir orhanizasyon ile yapıladabilir diye düşünüyorum. Bende elimden gelen desteği verebilirim. Tanıtım yaparsak katılım optimum seviyede olacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.