İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Onlienic domain transfer

M

Muziooo

Misafir
Onlinenic uzerinden .org veya başka bir servisden domain transfer gerçekleştiren varmı son zamanlarda ? . Daha onceden .net ve .com transferlerini sorunsuz yapmıştık fakat .org için onay kodu veriyor fakat bu verdiği onay kodu sürekli yanlıştır hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan varmı ?

T

tahtakale

Misafir
ben godady abime bi tane transfer başlattım, orada auth code girdim. yaklaşık 5 gün sürer yazıyordu bugün üçüncü gün bekliyoruz hala :)
Onlinenic amcamın sayfalarında biraz sorun vardı, gecikmeler ve saçmalıklar olması doğladır.Açtığımız ticketlara bile 10 günde cevap verdiler :)

W

www_sozluk_net

Misafir
onlinenic te surekli problem var bu .org ve bunun gibi auth.code ile transfer edilen domainlerde.

bir ara hiç etmiyordu. adamla msnden konuşup yaptiriyordum
sonra transfer başarılı başlatıldı diyordu ama sonradan hemen failed diyordu
o zamanda adama soyluyordum ve geçen gun denedim bilmemne hatası verdi. adama sordum auth.code niz yanlış diyor. halbuki dışardaki bir kaç domainimin daha auth codesi aynı ve bir kaçını onceden transfer etmiştim. yani bu mumkun deil aslinda ama işte.

onlinenic in hizmeti fiyatlari vs guzel guzel olmasina ama adamlar para kazaniyorlar ya hiç geliştirmeyi duşunmuyorlar. biraz geliştirseler. ne bileyip panele transfer olayi koysalar felan falan. bu yonden dotregistrar.com uın apisi cok super kullanımıda aynı zamanda ama orası da pahalıya geliyor. daha dogrusu bir den cok para odemen gerekiyor.

M

Muziooo

Misafir
Adamlara mail atıyorum geçte olsa verdikleri cevap auth codu girin ama hata veriyor oda ne yapmak lazım şimdi transfer için 2 haftadır bir domaini transfer edemediler :(

T

tahtakale

Misafir
"Verdiğinizin auth code şu şu hatayı veriyor, lütfen kontrol edip bilgi verir misiniz" dersin.
Cevabı beklersin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.