İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Online Banka?

W

Winner Gambler

Misafir
Türkiyede yasiyorum, ve yurtdisinda güvenli bir bankada hesap actirmak istiyorum.. Önereceginiz islemleri online yapabilecegim bir banka var mi?

Bunun icin Kibris Latvia ve Antigua Barbados civarindakileri önermislerdi..

bir isvicre bankasinda nasil hesap actirabilir?

H

hostcu

Misafir
yurt dışından hesap açtıramazsın msl amerikada hesap açtırabilmen için ssn numaran lazımdı sanırı her ülke kendine göre bişeyler istiyo sen nerden bulucan bunları isvireden hesap açtırman içinde belli miktar para lazım 3-5 kuruşa hesap açmıyolar bide paranın üzerinden yüzdelik kesiyolar benim bi arkadaş açtırmıştı istersen anon hesap bile açabiliyon orda kimin adına kayıtlı oldugu bile belli degil hesabın

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
hostcu' Alıntı:
yurt dışından hesap açtıramazsın msl amerikada hesap açtırabilmen için ssn numaran lazımdı sanırı her ülke kendine göre bişeyler istiyo sen nerden bulucan bunları isvireden hesap açtırman içinde belli miktar para lazım 3-5 kuruşa hesap açmıyolar bide paranın üzerinden yüzdelik kesiyolar benim bi arkadaş açtırmıştı istersen anon hesap bile açabiliyon orda kimin adına kayıtlı oldugu bile belli degil hesabın

amerikada hesap açılıyor : örnek; ben :D

ssn yerine w9- w8 gibi formlarını dolduranlar kayıt edilmiş oluyorlar. ki benim 98 den beri öyle.

google da swiss bankind diiye aratırsanız banka hesap servislerinin listesi çıkmakta. diğer bir seçenek ise "offshore banking". ama öncelikle hesabını ne amaçla kullanacağını belirlemelisin.

H

hostcu

Misafir
tr.st hoca sen turkiyedemi yaşıyosun? bende odan bi hesap açtıram mümkünse bu paypal çok buyuk rahatlık

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Tr de yaiıyorum. 1 hazirandan itibaren bütün yabancı hesapları kapancak Amerikada böyle bir yasamı tasarımı ne çıkmış. bu yüzden imkansız yeni hesap açtırmak. ama inanıyorumki yakında bunun üstesinden gelmenin bir yolunu bulacağım.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hostcu' Alıntı:

isviçre'de işler artık öyle yürümüyor , kara para aklama olayları yüzünden çok sıkı denetim var. ( nerden mi biliyorum ? bankada adamım var :))

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
açmak hala kolay swiss hesaplarını. yeni kurulmuş private banking yapan şirketler bu tür yabancı hesapları portföylerini büyütmek için kabul etmekte. ayrıca ulusal postaneninde bankacılık hizmeti verdiğini duymuştum yabancılara. biraz araştırırsanız bu işleri detaylarıyla açıklayan siteler mevcut. ama aracılık komisyonları yüksek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.