İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Online E-Gold Almak ?

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Online olarak E-gold Almanın Bir Yöntemi Yokmu Yada Herhangi Bir Şekilde Nasıl E-Gold Alırız ?

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.emocorp.com da yapılabiliyor. Ben bir acc. açtım ancak şu an e-gold alacak durumda değilim. Sen alabilirsen, ne kadar masraf kestiklerini de söylersin bize sonra.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler Deneyeceğim sonucu yine burada açıklarım

V

vamp2

Misafir
bana kalırsa online e-gold yada benzeri para birimlerini alıp satmanın en karlı yolu forumlarda bu işi daha once yapmıs guvenilir arkadaslarla takas etmek , ben 2 hafta once burda 1500 doları (e-gold)4-5 kişi arasında paylastırdım hic problem cıkmadı

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:)

vamp2' Alıntı:
bana kalırsa online e-gold yada benzeri para birimlerini alıp satmanın en karlı yolu forumlarda bu işi daha once yapmıs guvenilir arkadaslarla takas etmek , ben 2 hafta once burda 1500 doları (e-gold)4-5 kişi arasında paylastırdım hic problem cıkmadı

Katılıyorum... Sorunsuz ödeme için teşekkürler bu arada.!

directx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende birkaç gün önce forumdan bi arkadaşa yardımcı olayım dedim, e-gold u gönderdik ama hala ses seda yok...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.