Merhabalar boş vaktimi değerlendirmek için yazdığım www.songx.tk sitesindeki script satılıktır.
Site çok dilli olacak şekilde kodlanmıştır şu an 8 adet dil bulunmakta ve dil eklemek oldukça kolay.
Veritabanında 7287 kayıtlı şarkı bulunmakta. kırık link bildirme sistemi mevcut. script seo'ludur.
Veritabanından bilgi çekerek sitemap oluşturulmakta. google'a bir kere eklemeniz yeterlidir.
sistemi yarım saatte yazdığım için admin paneli koymadım. ama scripte alacaklı olursa admin panelini de yapabilirim. admin panelde olacak özellik şarkı ekleme ve kırık linkleri görme.
botla belirtilen siteden şarkıları çekmekte.
isteyen olursa sisteme indirme özelliği ve şarkı sözü de eklenebilir
Fiyat olarak : 50 Lira düşünüyorum.
Satılacak Adet Sayısı : 5
ilgilenenlerin özel mesaj atabilirler
msn adresim : destek [at] omakbilisim.com
demo: Songx / videomüzik
iyi günler
not: fizy görüntüsünü kullandım hemen baltalama yapmayalım isteyen değiştirebilir
Site çok dilli olacak şekilde kodlanmıştır şu an 8 adet dil bulunmakta ve dil eklemek oldukça kolay.
Veritabanında 7287 kayıtlı şarkı bulunmakta. kırık link bildirme sistemi mevcut. script seo'ludur.
Veritabanından bilgi çekerek sitemap oluşturulmakta. google'a bir kere eklemeniz yeterlidir.
sistemi yarım saatte yazdığım için admin paneli koymadım. ama scripte alacaklı olursa admin panelini de yapabilirim. admin panelde olacak özellik şarkı ekleme ve kırık linkleri görme.
botla belirtilen siteden şarkıları çekmekte.
isteyen olursa sisteme indirme özelliği ve şarkı sözü de eklenebilir
Fiyat olarak : 50 Lira düşünüyorum.
Satılacak Adet Sayısı : 5
ilgilenenlerin özel mesaj atabilirler
msn adresim : destek [at] omakbilisim.com
demo: Songx / videomüzik
iyi günler
not: fizy görüntüsünü kullandım hemen baltalama yapmayalım isteyen değiştirebilir