İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Online Müzik Dinleme Scripti - Botlu

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhabalar boş vaktimi değerlendirmek için yazdığım www.songx.tk sitesindeki script satılıktır.

Site çok dilli olacak şekilde kodlanmıştır şu an 8 adet dil bulunmakta ve dil eklemek oldukça kolay.

Veritabanında 7287 kayıtlı şarkı bulunmakta. kırık link bildirme sistemi mevcut. script seo'ludur.

Veritabanından bilgi çekerek sitemap oluşturulmakta. google'a bir kere eklemeniz yeterlidir.

sistemi yarım saatte yazdığım için admin paneli koymadım. ama scripte alacaklı olursa admin panelini de yapabilirim. admin panelde olacak özellik şarkı ekleme ve kırık linkleri görme.

botla belirtilen siteden şarkıları çekmekte.

isteyen olursa sisteme indirme özelliği ve şarkı sözü de eklenebilir

Fiyat olarak : 50 Lira düşünüyorum.
Satılacak Adet Sayısı : 5

ilgilenenlerin özel mesaj atabilirler
msn adresim : destek [at] omakbilisim.com
demo: Songx / videomüzik

iyi günler

not: fizy görüntüsünü kullandım hemen baltalama yapmayalım isteyen değiştirebilir

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bole bir projem vardi aslinda..Ama ben bir kac ozellik daha istiyorum..Mesela ;

* Kendi playlistini olusturabilme.Kullanici adi ile giris yapildiktan sonra.
*Admin panelinin olmasi kirik linkleri etc. gorme..

ve bunun gibi bir kac sey var. bunlarla beraber ne kadara olur ?

Bana ozel mesaj ile bildirirsen fiyati memnun olurum

Saygilar

Yusuf Boz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben size msn adresimi vereyim 23'ünden sonra detaylı çalışabiliriz şimdi vizeler var msn adresim destek [at] omakbilisim . com

istediğiniz özellikleri ekleyebilirim

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Ya boyle bir şeyi msn'de bir kaç kişide daha ogrmustum onlarda satıyodu.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
al sana baltalama arkadaşım bu benim kodum kendim kodlamışım başkasından banane neden bunu konumda yazıyorsun anlamadım benim olmadığına mı inanmıyorsun yoksa post kasmak mı istiyorsun?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Ben bunu işyeri için düşünürüm. Lokalde çalıştırarak..

Last.fm de sürünüyoruz, beğendiğim şarkılar var ama örneğin Berdan Mardini çalarken hoppala İbrahim Tatlıses'e geçiyor.

Site görünümünde, kıstasladığım şarkıcıların şarkıları karışık olarak çalma özelliği ekleyebilir misin? Veritabanındaki şarkılar ne kadar güncel?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Veritabanındaki şarkılar ne kadar güncel? ne demek istediğinizi pek anlayamadım.

msn'e ekleyebilirseniz daha detaylı görüşebiliriz

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
MSN kullanamıyorum;

Veritabanında 7287 kayıtlı şarkı bulunmakta. kırık link bildirme sistemi mevcut. script seo'ludur. şu sözünüze istinaden söyledim.

Örneğin, "örnek veriyorum", Berdan Mardini'nin 2005 albümü mü var yoksa yeni çıkardığı bir albümü mü? Veya, sen bu şarkıları x yeya y formatta veriyorsun değil mi scripti alana? Yoksa bu fiyata sadece script mi satılık?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu fiyata db ile birlikte script satılık şarkıların güncelliğini bilmiyorum botla çektiğim için. ama yeni olanlar da var eski olanlar da. ftp'de dosya bulunmamakta

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Yav ne alakası var baltalamakla fln sadece merak ettım. Kendin kodladıysan kodladın ne bu agrasiflik? Sorudamı sormuyalım belki alıcam ?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
marez iması veriyorsunuz baltalamaya giriyor alacak olsanız mesajınızda belirtirsiniz veya pm atarsınız almayacağınız belli. lütfen daha fazla yazmayın konu güncel

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Aynı scripti 45 kişi satarsa bunu sormak hakkım heralde demi ?

Hayırlı satışlar.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hala aynı script diyorsunuz siz sormuyorsunuz mesajınızda sadece bir cümle atmışsınız ortaya gitmişsiniz. yoksa ben mi türkçe anlamıyorum?

"Ya boyle bir şeyi msn'de bir kaç kişide daha ogrmustum onlarda satıyodu. "

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Evt cunku bikaç kişide daha gordum. Tamam kabul sen yazmışssındır bılıyorum senın yazdıgın scriptleride gordum yazarsın ama bişey demedım ki.

Sadece birkaç kişide daha gordugumu belirtmek ıstedım. Ha baltaladıgımı dusunuyosan eger satışına engel olduysam kusura bakma.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.