İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

online savas oyunu

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 yıldır var , Ersin'in sitesi. Zevkli ama 10-15 gün sonra bayıyor. Beni baydı :)

M

mavidusler

Misafir
crawler' Alıntı:
bu oyunun knight online la ne benzerligi var onu anlayamadım ?

Knight Online'a benzer mi benzemez mi bilmiyorum ama hastalık yaptığını çok iyi biliyorum. Kurtulmak için çok çabaladım. Burdaki arkadaşlardan da bir kısmı oynuyordu orada. wasGer'e bir kaç kez saldırdığımı hatırlıyorum mesela :) 18. olup bıraktım. Zaten o seviyelerde bayıyor.

R

Radyoblue

Misafir
arkadaslar bende üye oldum ancak oyun nasil oynaniyor ya anlayamadim,lütfen yardim.

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kinghtonline gibi online oynanıyor,ve bagımlılık yapıyor:) ben de yeni üye oldugum için oyunu tam kavrayamadım.Ama parana göre iş yapıyorsun.Bunun için sürekli baglanman lazım.Adsl olanlar sanslı bu konuda.Bu arada herkesi beklerim nikim:mcodaicoglu caylak cyalak savasırız işte daha ii olur herkes ögrenir :D

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
o kadar savaşıyorum para yapmaya çalışıyorum 50 bin dolar oluyor, biri bi saldırıyor 41 bin dolar tazminat alıp gidiyor bu nasıl iştir :)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o yüzden hemen harcicaksın. Teçhizat gelistirme flana.. 11 yada 12. liğe geldim ben 3 gün giremedim bi baktım uçmuşum ne asker kalmıs ne bişey :)

M

mavidusler

Misafir
Ya o kadar meraklısı olduğunu bilseydim 18. yaptığım karakterimi burda açık artırmayla satardım :))

R

Radyoblue

Misafir
Olayin sacma yani var,saldiri hakki bittikten sonra 30 dakikada bir geliyor saldiri hakkin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5