Demo : www.yemekyolu.com
İstenen minimum fiyat: 3000 TL
Sitenin açılış tarihi: 2007 yılında açıldı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online yemek siparişi sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: siteyle ilgilenilmediği için yazmıyorum.
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: devren satılık
Hosting dahilmidir: hosting şu anki dahil fakat bitmesine kısa bir süre var
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: lisans dahil
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: sınırsız özel yazılım
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: her hangi bir sorun yok
Siteyi satma sebebimiz tamamen ilgilenilmediğinden dolayı. Script özel yazılımdır ve gerçekten en büyük online yemek siparişi siteleri kadar özelliği mevcuttur. ( www.yemeksepeti.com ) gibi. Script 3 adet panelden oluşuyor Kullanıcı paneli - Admin Paneli ve Restoran yönetim paneli alacak olan arkadaş sadece kendi şehrinde restoranları ayarlayıp işe başlayacak şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada lütfen fiyat hakkında yorum yapmayalım sadece ciddi alıcılar yazsın lütfen.
İstenen minimum fiyat: 3000 TL
Sitenin açılış tarihi: 2007 yılında açıldı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online yemek siparişi sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: siteyle ilgilenilmediği için yazmıyorum.
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: devren satılık
Hosting dahilmidir: hosting şu anki dahil fakat bitmesine kısa bir süre var
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: lisans dahil
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: sınırsız özel yazılım
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: her hangi bir sorun yok
Siteyi satma sebebimiz tamamen ilgilenilmediğinden dolayı. Script özel yazılımdır ve gerçekten en büyük online yemek siparişi siteleri kadar özelliği mevcuttur. ( www.yemeksepeti.com ) gibi. Script 3 adet panelden oluşuyor Kullanıcı paneli - Admin Paneli ve Restoran yönetim paneli alacak olan arkadaş sadece kendi şehrinde restoranları ayarlayıp işe başlayacak şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada lütfen fiyat hakkında yorum yapmayalım sadece ciddi alıcılar yazsın lütfen.