İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Only Radyo Script'i Edit !

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Aslında bakarsanız, bazı arkadaşların emeğe saygı duymayıp teşekkür yerine çok bilmişlik yapıp ukala cevaplarına karşılık olarak forum'da script dağıtmama kararı aldım, yalnız görüyorumki RZ script'i isteyen ve Radyo script'i arayan kişi ve kişiler mevcut bundan baya yıl önce bir radyo portalı cekmiştim ASP, ve geçmiş günlerde gecici bir tasarım ihtiyacı duydum ve edit'ledim sizlerle paylaşıyorum..

Umarım sizinde geçici olarak işinize yarar.

Demo : http://www.myilan.net/default.asp

Asp Radyo Script : http://rapidshare.com/#!download|0l34|417377943|nasah.rar|0

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Demo linki çalışmıyor olabilir çünkü çok oldu kullanmayalı aklıma geldi..

Sitede bir sorun veya yapım aşamasında olabilir.

ExAct

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
farkındaysan linkler çalısmıyor yazdım indirilmiyorda yani ?

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Asp Radyo Script çalışıyor, demo'da sorun olabilir çünkü not defterime kaydetmiştim, uzun bir süre oldu, şimdi aklıma geldi paylaştım.. Demo linkini tekrar bulur yenisini, paylaşırım kusura bakmayın..

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Rapidshare linki de çalışmıyor. Diğer paylaşımların da böyleyse, ukala cevaplar alman normal :D

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Rapidshare linki de çalışmıyor. Diğer paylaşımların da böyleyse, ukala cevaplar alman normal :D

Ben bu siteden para veya ücret kazanmıyorum, size yararı olacağını düşündügüm için bu konuyu paylaştım, sitelere bakmadım çalışıyor veya çalışmıyor diye paylaştıgım konularda işe yarar bilgiler merak etme.

coeval

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam sağol yardımcı olmak istemişsin de varsa en azından elindki dosyayı tekrar upload edip link verir misin ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.