Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gündür sitemi bakıma almıştım tema arayışları , dershanem , birebirler ve dersler derken biraz beklemeye alayım dedim ve aldım . Artık tema arayışına giriştim bir sürü tema kurdum , denedim ama yok beğendiğimi bulamadım . En sonunda şans eseri geyik.com.trnin yaptığı ücretsiz temayı buldum ve gerçekten beğendim . Biraz düzenlemeler yapıyorum hala tam olarak tam değil sitem . Bunun yanı sıra logomu hazırlayan Mert abiye teşekkür ederim .
Özellikle bugün açmamın bir sebebi daha var bugün benim doğum günüm birazdan pasta kesicez . Özellikle bugüne açtım çünkü önceden haber vermek istemedim sürpriz olsun istedim
. Bir yandan size yazı yazarken diğer yandan da beni pasta kesmek için çağırıyorlar . Yarın itibariyle yine bol bol yazı ekleyeceğim ve eklemedim zamanları telafi edeceğim . Blogum yeni arayüzüyle yine dopdolu olacak ! Değişime hazır olun.
Neyse artık pasta kesme vakti sonra görüşürüz
Özellikle bugün açmamın bir sebebi daha var bugün benim doğum günüm birazdan pasta kesicez . Özellikle bugüne açtım çünkü önceden haber vermek istemedim sürpriz olsun istedim
Neyse artık pasta kesme vakti sonra görüşürüz